Tarte tatin van witloof en ricotta met appel-pecannotensalade
Met deze taart vieren we de winter. In de hoofdrol: heerlijk Belgisch witloof en knapperig bladerdeeg. De salade met appel en nootjes maakt het helemaal af. Bekijk recept
Gehaktbroodje met groentestoemp en tomatensaus
Wordt er thuis ook altijd gevochten om de ‘kontjes’ van het gehaktbrood? Om een revolte te vermijden, kan je ook kleine gehaktballen maken. Niet aan de allerkleinsten verklappen, maar we verstopten ook pastinaak in de stoemp. Lekker én verantwoord. Bekijk recept
Quinoasalade met kip, pompoen en krokante boerenkool
Een kommetje krachtvoer. De winterblues maken geen kans na deze winterse maaltijdsalade. Het honing-mosterdsausje is de kers op de taart. Bekijk recept
Italiaanse one pot met rijst gehaktballetjes en basilicum
One pot pasta, of in dit geval: one pot rice. Dat is dé succesformule als het snel moet gaan. En het beste hebben we je nog niet verteld: je bespaart niet alleen tijd, maar ook afwas. Dat is dubbel feest. Bekijk recept
Varkenshaasje met tagliatelle en ratatouille
Een varkenshaasje combineer je al snel met aardappelen, maar gooi het eens over een andere boeg. Dit sappige stukje varkensvlees is ook heerlijk bij pasta. Beloofd! Bekijk recept
Vegan pad thai met tofu, limoen en pindanoten
Deze pad thai is er eentje die een beetje afwijkt van het originele Thaise recept. We maken een shortcut met onze voorgesneden wokmix en voegen tofu toe. Bekijk recept
Spaghetti "tonnato" met champignons en kappertjes
We zijn dol op een klassieke vitello tonnato. Vooral die saus: hemels. Wat als we dezelfde smaaksensatie proberen evenaren in een pasta? We gingen aan de slag in onze testkeuken en toverden deze romige saus op tafel. Wat denk jij ervan? Bekijk recept