Uiteraard maakt het ons niet uit op welke dag je vis eet, maar het is wel slim en gezond om verse vis wekelijks op het menu te zetten, een traditie dus om in ere te houden. We inspireren je graag met 10 heerlijke visschotels!
Gepocheerde vis met wittewijnsaus en puree

Een origineel stoofpotje van vis in een heerlijke wittewijnsaus met groentjes met daarbij romige puree. Echte bistrokeuken bij jou thuis gebracht. En het is zelfs verbazend gemakkelijk! Geniet van dit lekkere feestmaaltje en bestel het bij de 15gram Foodbox van deze week!
Gebakken rijst met kabeljauw en spitskool

Gebakken rijst is een doordeweeks gerecht, maar dankzij de heerlijk sappige kabeljauwfilets, wordt dit gerecht naar een hoger niveau getild. Bekijk recept
Vlaswijting met mosterdkorstje en waterkerspuree

Vlaswijting of pollak is een heerlijk stevige witte vis uit de Noordzee. Hij is ideaal om in de oven te garen, met een heerlijk mosterdkorstje. Bekijk recept
Preistoemp met pladijs en prosciutto

Deze preistoemp past perfect bij een stukje pladijs en het krokant plakje zoute prosciutto maakt het helemaal af. Een heerlijke visschotel! Bekijk recept
Zalm teriyaki met sugar snaps en noedels

Teriyaki is een heerlijke Japanse saus voor bij vlees en vis, die je gemakkelijk zelf maakt. Heerlijk bij de zalm & krokante sugar snaps. Een Japans toppertje! Bekijk recept
Braziliaans visstoofpotje

Een heerlijk stoofpotje van vis uit Brazilië! Breng de tropen op je bord met dit originele vispannetje met kokosmelk, limoen en koriander. Bekijk recept
Sushibowl met zalm en avocado

Sushibowl is een originele manier om sushi zelf te maken. Lekker snel en met de smaken die je aan de heerlijke rolletjes doen denken. Bekijk recept
Crispy fishburger met kappertjesmayonaise en aardappelwedges

Heerlijke koolvis in een crispy jasje en een overheerlijk tartaar-achtig sausje met kappertjes. De krokant gebakken aardappelwedges maken het feestje compleet. Bekijk recept
Brandade van vis en prei

Brandade is een zachte, romige aardappelpuree met stukjes vis onder. Hier in combinatie met gestoofde prei. Een zalige visschotel! Bekijk recept
Vistaco's met regenboogsalade

Vaak eten we taco's met kip of een veggievulling. Maar lekkere gemarineerde blokjes vis lenen zich ook perfect voor een originele Mexicaanse maaltijd. Maak er een heerlijk kleurrijk gerechtje van met de regenboogsalade en een frisse mayonaisedressing. Topgerechtje! Bekijk recept