We zijn benieuwd! Van welke gerechten ging jouw kinderhart vroeger sneller slaan en kan je nu nog steeds heel erg van genieten? Of welke toppers schotel jij jouw kinderen voor? Vertel ons jouw kinderfavoriet en win!

Daarom organiseren we een wedstrijd, waarbij je jouw favoriet kan doorgeven, en kans maakt op een gratis 15gram Foodbox! Doe snel mee!

Wekelijks kan je ook 1 of meerdere kinderfavorieten in de 15gram Foodbox vinden, je herkent ze aan dit icoontje:

kids

Deze kindvriendelijke toppers staan de komende weken gepland:

1. Kip uit de oven met appelmoes en aardappelwedges


Kip uit de oven met appelmoes en aardappelwedges

Met dit gerecht ga je scoren bij jong én oud, en het is ook nog eens super eenvoudig om klaar te maken. Je maakt de kip en de aardappelen namelijk samen in de oven klaar. Ondertussen heb je tijd om een heerlijke appelmoes te maken. Kip en appeltjes, het blijft een zalige combinatie! ! Je kan dit gerecht bestellen in de 15gram Foodbox voor levering op 15 mei.

2. Vogelnestjes in de oven met aardappelpuree


Vogelnestjes in de oven met aardappelpuree

Vogelnestjes zijn echt Vlaams culinair erfgoed. Pure nostalgie die nog steeds erg goed smaakt! Een heerlijke gehaktbal met een eitje binnenin, met daarbij een lekkere tomatensaus en lekker smeuïge aardappelpuree. Wie zijn eitje graag nog met een lichtjes lopende dooier heeft, kookt de eitjes best wat korter. Een feestmaal voor jong en oud! Je kan dit gerecht bestellen in de 15gram Foodbox voor levering op 15 mei.

 3. Snelle curry met kip en pinda


Snelle curry met kip en pinda

Introduceer de Oosterse keuken bij je kinderen met dit heerlijk milde gerecht met curry en krokante pindanootjes. Het doet de currysaus uit een potje zo vergeten! Je kan dit gerecht bestellen in de 15gram Foodbox voor levering op 22 mei.

4. Kip cordon bleu met gebakken witloof, aardappelen en appeltjes


Kip cordon bleu met gebakken witloof, aardappelen en appeltjes

Maak jong en oud blij met deze lekkere cordon bleus van kip, gevuld met ham en kaas en een krokant korstje errond. Daarbij komt een origineel warm slaatje van gebakken witloof, appeltjes en aardappelen. Een heerlijk feestje op het bord! Je kan dit gerecht bestellen in de 15gram Foodbox voor levering op 29 mei.

En, wat is jouw favoriet? Vergeet niet mee te doen aan de wedstrijd!