Zalm met geroosterde prei, dragon-aardappelpuree en beurre noisette
De prei wordt op hoge temperatuur geroosterd, waardoor ze wat krokant aan de buitenkant wordt en mooi zacht vanbinnen. Daarbij een lekker stukje zalmfilet, een verrassende dragon-aardappelpuree en een beurre noisette sausje. Zin in deze topper? Je kan dit gerecht deze week bij de 15gram Foodbox bestellen.
Risotto met lengfilet en venkel
Risotto, vis en venkel is een match made in heaven! Of toch in Italië... en dat komt wat ons betreft dicht in de buurt! Een heerlijk bordje comfort food met restaurantallures! Verwen jezelf en je tafelgast(en) met deze topper van formaat. Bekijk recept
Steak met champignonroomsaus, veldsla en frietjes
Een echte klassieker, die je ook gemakkelijk zelf kan klaarmaken thuis! Een stukje sappige, malse steak met daarbij een heerlijke champignonroomsaus, frisse veldsla en ovengebakken frietjes. Maak er een feestmaal van! Bekijk recept
Salade van geitenkaas, spekjes en appel
Een heerlijke klassieke combinatie voor een salade: gegrilde geitenkaas met krokant gebakken spekjes en appeltjes. Dit kan jij even lekker maken als op restaurant! Bekijk recept
Witte vis met spinazie en mosterdroomsaus
Heerlijke klassieke keuken, met een stukje gebakken vis, gestoofde spinazie, een gekookt patatje en een heerlijke romige mosterdsaus voor erbij! Klinkt chique, maar het is heel gemakkelijk om te maken. Hier ga je echt van genieten! Bekijk recept
Varkenshaasje met venkel, citroen en rösti
Een verfijnd avondmaal met plakjes heerlijk mals varkenshaasje, gegaard op een bedje van venkel en citroen. De rösti passen er perfect bij. Smakelijk! Bekijk recept
Zalm bearnaise met broccolipuree
Steak bearnaise eten we allemaal wel eens, maar wist je dat bearnaisesaus ook overheerlijk smaakt bij een lekker stukje zalm? Heerlijk met de broccolipuree erbij! Bekijk recept