Steak met zigeunersaus en frietjes
Zigeunersaus - een saus op basis van paprika, tomaat en champignons - wordt traditioneel bij een schnitzel geserveerd. Maar ook bij een lekker sappig stukje rundsvlees smaakt het verrassend lekker. Daarbij komen nog ovenfrietjes en het feestmaal is compleet. Zin in? Deze topper kan je deze week bestellen bij de 15gram Foodbox!
Visfilet in papillot met citroenpuree
Papillot is een perfecte manier om vis klaar te maken! De visfilet wordt gegaard door de stoom die vrijkomt en zo worden de smaken mooi gemengd. Er komt een lekker frisse citroenpuree bij, die perfect past bij het heerlijk stukje sappige vis. Lekker licht en toch bomvol smaak, genieten maar! Zin in? Ook deze topper kan je deze week bij de 15gram Foodbox bestellen.
Aardappelgratin
Maak een prachtige aardappelgratin in een mooie kom. Snij je aardappels heel fijn voor een mooi laagjes-effect. Heerlijk bij vlees én vis. Bekijk recept
Hasselback aardappeltjes
Hasselback aardappeltjes zijn heerlijke patatjes die worden ingesneden, overgoten worden met boter en kruiden en dan gegaard in de oven. Heerlijk feestelijk! Bekijk recept
Aardappelpizza
Fan van pizza én van patatjes? (wie niet?) Dan is deze originele aardappelpizza helemaal iets voor jou! Leuk om samen met de kinderen te maken! Bekijk recept
Aardappeltjes met knoflookdip
Lekker mediteraans en leuk voor bij de aperitief met vrienden zijn aardappeltjes met een kruidige knoflookdip. Makkelijk te maken en budgetvriendelijk. Bekijk recept
Patatas Bravas
Een echte Spaanse tapas-klassieker, deze patatas bravas: gefrituurde aardappelblokjes in een pittige tomatensaus. Bekijk recept
Cheeseburger met aardappelwedges
A real American classic, deze heerlijke cheeseburger met véél groentjes, een lekkere rundsburger en uiteraard een plakje cheddar dat er mooi overheen smelt. Bekijk recept