Ontdek hier onze aardappel recepten met deze primeur. Van een klassieker zoals stoemp met worst, naar een combinatie met gegratineerde vis of een koolhydraatarme versie met bloemkoolpuree, tot een vegetarisch parmentier. Laat het smaken!
Spinaziestoemp met koteletten en blackwellsaus
Zin in lekkere en gewone kost? Dan kom je vanavond aan je trekken met heerlijke sappige varkenskoteletten met spinaziestoemp en blackwellsaus. Bekijk recept
Spinaziestoemp met rookworst en uiensaus
We haalden inspiratie bij onze Noordenburen voor dit eenvoudige maar overheerlijke gerecht! Zij maken het meestal met boerenkool, maar met spinazie is het ook heel lekker! Maak er een fijn avondmaal van, gesjelleug! Bekijk recept
Aardappelgratin met gehakt en spinazie
Gratin dauphinois 'meets' hachis parmentier in een heerlijke, eenvoudige ovenschotel! Een heel gemakkelijk, lekker en origineel gerecht. Gebakken gehakt en gestoofde spinazie komen tussen twee lagen aardappelplakjes, onder een krokant kaaskorstje. Een nieuwe favoriet voor jong en oud! Bekijk recept
Gegratineerde witte visfilets met spinaziepuree
Zalig comfort food, deze met kaassaus gegratineerde kabeljauw, in combinatie met smeuïge spinaziepuree. Een heerlijk visgerecht waar jong en oud van zal genieten! Zin in? Je kan dit gerecht nu bestellen met de 15gram Foodbox.
Gevuld varkenshaasje met spinaziepuree
Echte Vlaamse boerenkost, met een tikje verfijning, dankzij een heerlijk gevuld varkenshaasje dat erbij wordt geserveerd. Dit moet je proeven! Bekijk recept
Zelfgemaakte fishsticks met spinaziepuree en tartaarsaus
Welk kind is er nu niet verzot op fishsticks? Het is de ideale manier om ze vis te leren eten. En de lekkerste en gezondste fishsticks die maak je zelf! Bekijk recept
Vegetarische ragout met bloemkoolpuree en spinazie
We maakten een vegetarische én low carb versie van een ragout. Het vlees vervingen we door champignons en wortelen en we serveren het gerecht met bloemkoolpuree. Een gezondere en lichte variant op de klassieker dus. Bekijk recept
Parmentier met veggiegehakt, spinazie en cheddar
Wat is er beter in de herfst dan een lekkere verwarmende ovenschotel? Deze vegetarische topper is echt genieten met het kruidige seitangehakt, zachte spinazie en de romige laag puree. De cheddarkaas bovenop maakt het helemaal af. Bekijk recept