Tagliatelle Bolognese
De echte spaghetti bolognaise? Die eet je met tagliatelle en ragu, een rijke vlezige saus uit Bologne. Ontdek hier het authentieke Italiaanse recept. Bekijk recept
Pittige broodjes met pulled pork
Pulled pork is heerlijk mals varkensvlees met een pittig zoete smaak. Serveer op een broodje met eventueel wat gepekelde komkommer en een pikant sausje! Bekijk recept
Stoofvlees met een witloofslaatje en frieten
Met een echte Belgische klassieker scoor je altijd! Heerlijk stoofvlees wordt steevast klaargemaakt met bruin bier. Serveer met een witloofslaatje en frieten. Bekijk recept
Rundstajine met dadels
Een heerlijkheid uit het Midden-Oosten, deze rundstajine met lekker zoete dadels. Serveer met couscous. Bekijk recept
Chili con carne met rijst
Een klassieke bereiding van het Mexicaanse stoofpotje chili con carne. Maak het zelf zo pikant als je wilt! Lekker met eenvoudige rijst en een schepje zure room erbij. Bekijk recept
Geroosterde kip met appelmoes en kroketjes
Een echte klassieker, die je ook gemakkelijk zelf thuis kan klaarmaken: een heerlijke geroosterde kip met appelmoes en kroketjes. Zalig! Bekijk recept
Osso bucco
Osso bucco is een echte klassieker uit Milaan met kalfsschenkel. Het wordt vaak geserveerd met risotto met saffraan. Echt winters comfort food! Bekijk recept
Coq au vin
Coq au vin is een heerlijk geurig stoofpotje van kip of haan met witte wijn, champignons en uien. Serveer met kroketjes. Bekijk recept
Gnocchi zelf maken
Gnocchi zijn luchtige aardappeldumplings uit de Italiaanse keuken. Ze zijn helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken en een verrassende variatie op pasta. Bekijk recept
Kalfsblanket met balletjes en aardappelen
Maak jij (of je grootmoeder?) wel eens kalfsblanket klaar? Een heerlijke klassieker die inderdaad lang moet pruttelen. Maar een snelle, overheerlijke versie kan ook, zoals deze met kalfsgehaktballetjes die we maakten voor de 15gram Foodbox. Deze topper kan je deze week bij 15gram bestellen!