Ingrediënten voor 12 parmezaan patatjes
- 1,5 kg aardappelen, dun gesneden
- 2 el parmezaan
- 3 el boter
- 1 kl knoflookpoeder
- 1 el tijm
- peper en zout
Bekijk het volledige recept voor de parmezaan patatjes hier.
Ondertussen een echte Instagram/TikTok-hype: smashed broccoli! Wij testten het uit en kunnen bevestigen: dit wordt een nieuwe klassieker in onze keuken!
Een originele manier om aardappelen te serveren, in spiraal op een stokje! Heerlijk als aperitief met een dipsausje of als eye-catcher bij het hoofdgerecht.
Geen typische aardappelsalade, want we roosteren de patatjes in de oven. We scheppen er ook wat little gem en koolsla onder voor je portie groenten! Afwerken doen we met vegan kebab. Die koop je kant-en-klaar in de supermarkt bij de vegan producten.
Opnieuw een populair internet recept dat we moesten testen: "Marry me chicken". De legende gaat dat wie dit voor zijn geliefde klaarmaakt, zal gevraagd worden om te trouwen... Kip, room, zongedroogde tomaatjes en parmezaan zijn de ingrediënten, en het geheime ingrediënt liefde mag uiteraard niet ontbreken. Test jij het...
Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om te reageren!