Ingrediënten voor 12 parmezaan patatjes
- 1,5 kg aardappelen, dun gesneden
- 2 el parmezaan
- 3 el boter
- 1 kl knoflookpoeder
- 1 el tijm
- peper en zout
Bekijk het volledige recept voor de parmezaan patatjes hier.
Een originele manier om aardappelen te serveren, in spiraal op een stokje! Heerlijk als aperitief met een dipsausje of als eye-catcher bij het hoofdgerecht.
Vis en stoemp zijn een heerlijke combinatie, zoals in dit gerecht, met kabeljauw met een parmezaankorstje en een stoemp met venkelpuree. Topper!
De inspiratie voor dit gerecht haalden we bij de Ierse chef Donal Skehan. Hij noemt de combinatie van appel, varkensvlees en de kleverige saus hemels. Wij moesten hem na het proeven van zijn recept gelijk geven! Doe jij dat ook?
Geef je gepofte aardappel extra pit en vul 'm met een sausje van Griekse yoghurt, mosterd en bieslook. Perfect smaakvol gezelschap bij die zachte gerookte zalm, wortelen en het witloof. Beloofd!
Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om te reageren!