Kippenbil met frietjes, graanmosterdsaus en salade

Een winner aan tafel voor jong én oud. Want wie lust nu geen stukje kip met een krokant frietje? Vind je de graanmosterdsaus niet in de supermarkt? Maak 'm dan zelf, door 4 eetlepels mayonaise te mengen met 2 koffielepels graanmosterd. Bekijk recept
Romige verse pasta met gehakt, venkel, spinazie en chili

We gebruiken niet zomaar eender welke pasta: mafaldine. Prachtig van naam én beeldig op je bord. De golvende randen doen denken aan kledij van een koningin. De Napolitanen droegen deze royale pasta dan ook op aan prinses Mafalde van Savoye. Bekijk recept
Preistoemp met rivierkreeftstaartjes, zachtgekookt eitje en bieslook

Dit bord is een mooi samenspel van een zachtgekookt eitje, frisse tomatensalade en smeuïge puree. De rivierkreeftjes zijn de ultieme finishing touch. Etentje gepland? Dan is dit jouw eenvoudig en stressvrij entertaingerecht. Bekijk recept
Vispannetje met prei, mosterd en broccolipuree

We geven het nostalgische vispannetje een moderne upgrade. Met veel groenten, een verrassende saus en een onweerstaanbaar korstje. In een feestelijke bui? Schep de puree in een spuitzak en maak sierlijke toefjes. Bekijk recept
Sheperd's pie met zoete aardappel, witte bonen, selder en witte kool

Een vegetarische shepherd’s pie maken, dat kunnen we! Dit is zo'n gerecht dat er in de herfst altijd ingaat. De witte bonen geven de schotel voldoende beet en de kruiden zorgen voor heerlijke diepgang. Bekijk recept
Kip met orzo, zongedroogde tomaatjes, spinazie en paprika

Orzo ziet eruit als een rijstkorrel, maar het is wel degelijk pasta. De minidelicatesse krijgt een mediterraanse touch met zongedroogde tomaatjes en Italiaanse kaas. Bekijk recept
Lasagne met courgette, ricotta en spinazie

Lasagne staat voor veel mensen synoniem aan tijdrovend. Twee potten saus maken (tomaat en béchamel), pasta voorkoken ... Het neemt wat tijd in beslag. Daarom bedachten we een snellere en efficiëntere variant met evenveel smaak. Ready, set, go! Bekijk recept