Begint het ook zo te kriebelen bij jou thuis om comfort food op het menu te zetten? Daar zijn wij het volmondig mee eens! Lekkere typische Belgische kost is daarvoor ideaal, al voegen we daar graag wat gezonde extra'tjes aan toe. Wat denk je van kippengehaktbrood met krieken en pastinaak, een ovenschotel met gehakt, snijbiet en peer of een verrassende beenhamburger met wortelfrietjes? Ook Italiaanse comfort food lovers komen aan hun trekken met een originele tagliatelle met rivierkreeftjes-diaboliquesaus en zalige tortellini met geitenkaas. Of wil je lekker opwarmen met exotische kost? Opteer dan zeker voor een Indiase curry met paneer of varkensvlees in zoet-zuresaus met rijst. Jawel, we hebben samen met Foodbag weer een heerlijk weekmenu opgesteld, en daar kan jij er 3 tot 5 uit kiezen, alle verse ingrediënten en duidelijke receptfiches bij je thuis geleverd, zalig toch? 


Kippengehaktbrood met krieken, geroosterde aardappelen en pastinaak


Kippengehaktbrood met krieken, geroosterde aardappelen en pastinaak
Een echte Belgische klassieker, in een iets lichtere vorm, want we maken gehaktbrood van kippengehakt. Daarbij komen kriekjes, geroosterde aardappelen en ook nog pastinaak. Hier gaat iedereen van genieten! Bekijk recept



Beenhamburger met honing-mosterdsaus en wortelfrietjes


Beenhamburger met honing-mosterdsaus en wortelfrietjes
Wil je eens een verrassende burger op het menu zetten? Maak een beenhamburger! Vraag aan de beenhouwer een dikke plak ham en bak 'm in de pan. Verraste en tevreden tafelgenoten gegarandeerd! Serveer samen met een heerlijk honing-mosterdsausje en wortelfrietjes. Bekijk recept



Rivierkreeft diabolique met tagliatelle in tomatenroomsaus


Rivierkreeft diabolique met tagliatelle in tomatenroomsaus
We geven een 'duivelse' brasserieklassieker een make-over met rivierkreeftjes.We maken niet pikant en lekker smaakvol met onze geheime kruidenmix. Toch zin in wat pit? Voeg dan naar smaak extra chilipoeder toe. Bekijk recept



Tortelloni met geitenkaas, appel, courgette en kerstomaat


Tortelloni met geitenkaas, appel, courgette en kerstomaat
Al eens tortellini met geitenkaas gegeten? Overheerlijk! We combineren ze met appel, courgette en kerstomaat. Een vegetarische topper! Bekijk recept



Ovenschotel met pastinaak, gehakt, peer en snijbiet


Ovenschotel met pastinaak, gehakt, peer en snijbiet
Hallo herfst. We bundelen ons favoriete seizoen in één ovenschotel. Gebakken gehakt met kleurrijke snijbiet (of warmoes), fluweelzachte pastinaakpuree, dunne plakjes peer en een krokant laagje amandelschilfers. Perfect! Bekijk recept



Indische curry met paneer zoete aardappel, aubergine en tomaat


Indische curry met paneer zoete aardappel, aubergine en tomaat
Paneer is een van oorsprong Indische kaas. De naam stamt af van het Perzische woord ‘panir’, wat kaas betekent. Dit blanke canvas is zacht van smaak en combineer je gemakkelijk met krachtige smaken. Goed gezelschap in de keuken! Bekijk recept



Varkensvlees in zoetzure saus met ananas en rijst


Varkensvlees in zoetzure saus met ananas en rijst
Zelf zoetzure saus maken, da's kinderspel. We tonen je hoe je het snel en eenvoudig doet. Ons geheim recept niet doorvertellen hé ;-) Bekijk recept