Gevulde tomaat met waterkerspuree
Origineel en lekker, daar gaan we voor bij 15gram! Vandaag op het menu: gevulde tomaat met gehakt en peperige waterkerspuree erbij. Zin om zelf te maken? Bestel dan deze week dit recept bij de 15gram Foodbox!
Waterkerssalade met sinaasappel, avocado en kurkumadressing
Een prachtige, vegetarische eyecatcher op tafel, deze frisse en gezonde waterkerssalade met sinaasappel, avocado en een originele kurkumadressing. Serveer als lunch, voorgerecht, bijgerecht of slaatje bij een barbecue! Bekijk recept
Zweedse balletjes met pastinaakfrietjes en waterkers
Oh wat zijn we fan van de typische Zweedse gehaktballetjes, of köttbular! En ze zijn het lekkerst als we ze zelf maken... En een leuke verrassing: ze zijn heerlijk met originele pastinaakfrietjes en een frisse waterkerssalade erbij. Benieuwd wat de Zweden van onze versie zullen vinden! Bekijk recept
Linguine met pesto van waterkers en geitenkaas
Je kan van veel verschillende groenten en kruiden pesto maken. Wat denk je van een originele pesto met peperige waterkers en geitenkaas? Dit moet je proeven! Bekijk recept
Vlaswijting met mosterdkorstje en waterkerspuree
Vlaswijting of pollak is een heerlijk stevige witte vis uit de Noordzee. Hij is ideaal om in de oven te garen, met een heerlijk mosterdkorstje. Bekijk recept
Steak met pastinaakfrietjes en waterkerssalade
Pastinaakfrietjes passen verrassend goed bij een heerlijk stukje saignant gebakken steak en dan die lekker herfstige salade met waterkers en appel. Bekijk recept
Luikse balletjes met waterkerspuree
Een heerlijk origineel gerecht van onze Waalse vrienden: sappige gehaktballetjes in een heerlijke zoetige saus, met Luikse siroop. Dit smaakt heerlijk bij zachte, kruidige waterkerspuree. Echte Belgische kost om trots op te zijn! Bekijk recept
Varkenslapje met pastinaakrösti en waterkers
Zin in een heerlijk bordje comfort food, dat toch niet te zwaar is? Deze varkenslapjes in een heerlijk romige mosterdsaus met originele rösti van pastinaak en aardappel met peperige waterkers erbij. Origineel, lekker licht en klaar in minder dan een half uur, dat zal smaken! Bekijk recept