Couscous met geroosterde groenten, geitenkaas en notenpesto

Een originele couscous met lekker veel groenten: pastinaak, wortel en rode ui geroosterd met honing en ras el hanout, couscous met peterselie en een heerlijke notenpesto. De frisse geitenkaas maakt dit gerecht helemaal af. Een vegetarische topper! Bekijk recept
Pilaf van bulgur met courgette en mozzarella

Een Midden-Oosterse versie van de alom bekende Italiaanse salade caprese. Baharat is een Arabische kruidenmengeling die dit lekker gerecht extra smaak geeft. Bekijk recept
Freekeh met zoete wortelen en feta

Freekeh is een nobele onbekende in onze keuken. Het is groene jonge tarwe die zeer smaakvol en voedzaam is en ideaal bij dit origineel vegetarisch gerecht. Bekijk recept
Shakshuka met geroosterde aubergine

Shakshuka is een klassiek Midden-Oosters ontbijt, maar wie zegt dat je het niet als avondmaal mag eten? In dit lekkere eenpansgerecht kook je eitjes gaar in een rijke, kruidige tomatensaus, verrijkt met heerlijke stukjes geroosterde aubergine. De Midden-Oosterse keuken op zijn best! Bekijk recept
Couscous met linzenballetjes en kruidige tomatensaus

Een Middenoosters geïnspireerd vegetarisch gerechtje met linzenballetjes op smaak gebracht met ras el hanout, couscous & een kruidige tomatensaus met courgette. Bekijk recept
Wraps met ras el hanout champignons, feta en peterselie

Champignons en de heerlijke Marokkaanse kruidenmengeling ras el hanout samen? Yes! Het is een za-li-ge combinatie, beloofd! Daarbij komen nog crunchy pijnboompitten, zoute brokjes feta en een toets van citroen, allemaal samen in een heerlijke wrap. Je moet het proeven om het te geloven! Bekijk recept
Groentetajine met pompoen en citroencouscous

Een heerlijk Marokkaans stoofpotje boordevol groenten zoals pompoen, kikkererwten, wortel en frisse citroencouscous voor erbij. Laat het smaken! Bekijk recept
Bulgur met granaatappel en halloumi

Een heerlijke vegetarische maaltijdsalade op basis van bulgur met halloumi, granaatappel en ras el hanout. Bekijk recept
Gevulde puntpaprika's met couscous, rozijnen en geitenkaas

Een vegetarisch gerecht, waar je ook de grootste vleesliefhebber mee kan verleiden! De puntpaprika's worden gevuld met een heerlijke mengeling van couscous, rozijnen en courgette. Deze zalige puntpaprika's barstensvol Zuiderse smaken moet je echt eens proberen. Bekijk recept
Geroosterde aubergine met mozzarella, citroen en couscous

Geroosterde aubergine met lekker smeuïge mozzarella, een pikante toets van de chilipepers, een friszure citroendressing en lekker vullende couscous. Een heerlijke vegetarische ovenschotel voor aubergine-lovers! Bekijk recept
Tabouleh met geroosterde groenten en feta

Tabouleh is een couscoussalade uit de Libanese keuken. Een heerlijk kruidige en frisse salade bomvol smaken! Heerlijk met de geroosterde groenten en feta. Bekijk recept
Gevulde aubergine met bulgur en amandelen

Heerlijke gevulde aubergines met bulgur, amandelen en granaatappelpitjes, afgewerkt met een frisse yoghurtsaus met munt. Wat een traktatie! Bekijk recept
Veggie stoofpotje met geroosterde aubergine en olijven

Een Marokkaans geïnspireerd vegetarisch stoofpotje met heerlijk rokerige geroosterde aubergine en groene olijven. Bekijk recept
Couscous met geroosterde artisjokken, feta en kappertjes

Een zalige salade voor bij de barbecue: couscous met geroosterde artisjokken (dit kan je uiteraard ook op de bbq doen), feta en kappertje. Dit moet je proeven! Bekijk recept