
Ook leuk om weten is dat het in maart veggiemaand is bij onze partners foodbag.be en rayon.be! Hou hun websites zeker in de gaten voor bijzondere acties. Dit zetten wij in het begin van maart op het menu bij foodbag.be:
Veggiereepjes in currysaus met rijst, paprika en ananas

Kip in currysaus kennen we natuurlijk allemaal, maar wist je dat deze klassieker ook overheerlijk is met veggiereepjes? Een kleine moeite om wat vaker vegetarisch te eten! Wij tonen je hoe! Bekijk recept
Taco's met sappige kipreepjes, paprika, guacamole en witte kool

Wat kies jij: taco tuesday of taco thursday? Of gewoon: every day taco day! Want zo'n lekker gevuld knapperig maïsschelpje gaat er altijd in. Het ideale comfortfood om je hoofd even leeg te maken en je hongerige maag te vullen. Bekijk recept
Kalfslende in pepersaus met geroosterde wortel en aardappelwedges

Kalfslende is een smaakvol stukje vlees afkomstig van de dunne lende van het kalf. Laat na het bakkennog even warmen in de homemade pepersaus. Weinig moeite voor extra smaakgenot! Wedden dat je trots bent dat je ze zelf hebt gemaakt? Bekijk recept
Vispapillot met tagliatelle en frisse citroendressing

De lente hangt bijna in de lucht! Daarom garen we vis in een pakje met prei, selder en een schijfje citroen. Perfect gezelschap voor die frisse pasta, beloofd! Bekijk recept
Pastaschotel met gehaktballetjes met kaas in tomatensaus met champignons

Pasta, gehaktballetjes met kaas, champignons en een krokant kaaskorstje... Wat wil je nog meer? Geniet van deze heerlijk pasta 'al forno'! Bekijk recept
Orzotto met burrata, citroen, kervel, champignons en prei

We zetten een risotto van orzo of kortweg orzotto op het menu. Toegegeven, het vereist een beetje roerwerk, maar verder is het kinderspel. Probeer het maar uit! Bekijk recept
Snelle pizza met ham en tomaat

Deze week gaan wij voor een zogenaamde witte pizza. De bodem bakken we eerst met een portie kaas. Afwerken doen we met ham en Belgische tomaatjes van Stoffels Tomaten. Een beetje Italië, een beetje België ... Smakelijk of buon appetito? Kies maar! Bekijk recept