Lasagne met spinazie en ricotta
Een echte vegetarische klassieker: lasagne met spinazie en ricotta. De bechamelsaus wordt vervangen door ricotta, heerlijk licht en ligt niet op de maag. En nog beter nieuws: deze veggie topper kan je deze week bestellen bij de 15gram Foodbox!

Lasagne met zalm en broccoli
Ben je een echte visliefhebber? Of eet je te weinig vis en wil je er graag meer maaltijden mee bereiden? Maak dan deze lasagne met zalm en broccoli klaar. In dit recept heb je slechts zeven ingrediënten nodig!

Snelle open lasagne
Geen tijd, maar toch zin in zo'n lekker warm lasagnebord? Dan is dit een recept wat je zeker kan gebruiken op drukke dagen. Mooi ogend en klaar in 20 minuten!

Spinazielasagne met champignons en tomaat
Mogen we nog een vegetarische suggestie doen? In dit recept maak je ook zelf een bechamelsaus en een tomatensaus. Geen pakjes of zakjes komen eraan te pas!

Cannelloni met spinazie en ricotta
Gebruik de lasagnevellen ook een keertje op een andere manier. Beleg ze en rol ze op tot lekkere cannelloni. Even de oven in en je hebt zo een nieuw ovengerecht voor het hele gezin. In Italië maken ze ook zo lekkere verse cannelloni.

Tip: alle bovenstaande lasagnerecepten kan je makkelijk invriezen. Bereid de lasagne in een vriesbakje zonder eerst te bakken in de oven. Laat de lasagne ontdooien in de koelkast en bak in de oven. Klaar!