De zomer nadert met rasse schreden. Dat moeten we vieren op het bord! Foodbag.be heeft weer een heerlijk weekmenu samengesteld, met lekker zomerse gerechten. Een pasta carbonara met de lekkerste gerookte zalm, een kleurrijk gerecht met malse steak in rode curry of schnitzel met zomerse rijstsalade,… Waarvoor ga jij ? En dan is er nog veel meer keuze. Ontdek de 15gram selectie bij Foodbag hier:

Witte vis met peterseliepuree

Witte vis met peterseliepuree
Vis bereiden, jaagt mensen vaak schrik aan (te droog, te ver, nog rauw), maar dat is in dit geval helemaal niet nodig. Samen met de instructies van ons voel je als een vis in het water in de keuken! Geniet van deze witte vis met peterseliepuree! Bekijk recept

Steak in rode curry met rijst

Steak in rode curry met rijst
Wat inspiratie uit Thailand, met deze heerlijke steak met groenten in rode curry, afgewerkt met crunchy pinda's. Lekker pittig. Genieten maar! Bekijk recept

Kip in een spekjasje

Kip in een spekjasje
Was je al verkocht bij het lezen van 'spekjasje'? Alleen al daarom zouden we dit gerecht klaarmaken. Geloof ons: ook de rest van het bord is het proeven waard. Bekijk recept

Pasta carbonara met gerookte zalm

Pasta carbonara met gerookte zalm
Een luxueuze versie van een Italiaanse klassieker! De gerookte zalm krijgt goed gezelschap van een lekkere portie groenten. Wedden dat je hiermee zelfs echte Italianen kan verleiden? Bekijk recept

Schelpjespasta 'verde' met broccoli

Schelpjespasta 'verde' met broccoli
Deze originele pastasoort lijkt sprekend op een schelpje. In het Italiaans gebruikt men dan ook de naam 'conchiglie', wat letterlijk schelp betekent. Zo spreek je deze pastasoort correct uit: kon-kie-lie-jee. Capisci? Bekijk recept

Schnitzel met zomerse rijstsalade

Schnitzel met zomerse rijstsalade
Rijst link je vaak aan Aziatische recepten, maar wij denken graag out-of-the-box. Waarom het kleine korreltje niet eens als basis voor een zonnige salade gebruiken? Daar is de zomer! Bekijk recept

Vegetarische tomate farcie met boontjes en ovenfrietjes

Vegetarische tomate farcie met boontjes en ovenfrietjes
We houden wel van een uitdaging, zoals een vegetarische versie van de klassieke tomate farcie maken mét behoud van de textuur en de sappige, volle smaak. We doken in de testkeuken en ging op zoek naar een waardig alternatief. Benieuwd wat we uit onze mouw hebben geschud? Bekijk recept

Bestel nu je foodbox via Foodbag.be!