Gevulde courgette, het is een klassieker waarvan iedereen wel een eigen versie heeft. Het is een ideale manier om extra veel groenten te eten en courgettes uit de oven zijn gewoonweg superlekker. Dit zijn 3 gerechten die geproefd en goedgekeurd zijn door de 15gram-redactie!

Gevulde courgette met rundsgehakt en bulgur
Gevulde courgette met rundsgehakt en bulgur


We beginnen meteen met een originele combinatie: rundsgehakt en bulgur. Lekker vullend en voedzaam. En terwijl deze topper in de oven staat, heb je tijd om er een lekker fris en gezond slaatje bij te maken. Must try!

Gevulde courgettes met kip, tomaat en mozzarella


Gevulde courgettes met kip, tomaat en mozzarella

Ken je de schattige ronde courgettes? Ze zijn ideaal om op te vullen! Bijvoorbeeld met de lekkere combinatie van kip, tomaat en mozzarella.

Pizza-courgettebootjes


Pizza-courgettebootjes

Oh wat houden wij van pizza! Ware het niet dat het echte caloriebommetjes zijn... Maar wat als je alle lekkere pizza ingrediënten samenbrengt op een gezonde en toch nog lekkere bodem? Ontdek deze overheerlijke, originele en dus lekker lichte pizza-courgettebootjes. Genieten!

Deze pizza-courgettebootjes kan je trouwens deze week bestellen bij de 15gram-foodbox. Alle ingrediënten voor dit unieke recept bij jou thuis geleverd, handig toch? Probeer het nu met 10€ korting!

banner foodbox