7 gerechten, waarvan jij er tot 5 in jouw Foodbag kan stoppen! Voor welke ga jij?
Zuiderse vis met spaghetti, aubergine en tomaat
Een lekker Italiaans geïnspireerd visgerecht, met spaghetti bij en een zalig sausje van aubergine en tomaat. Heerlijk zuiders genieten! Bekijk recept
Varkenshaasje met rijst en Provençaalse saus
Rijst link je vaak aan Aziatische recepten, maar wij denken graag out-of-the-box (of bag). Waarom het kleine korreltje niet eens combineren met een klassiek varkenshaasje en een heerlijke Provençaalse saus? Bekijk recept
Mexicaanse rijstschotel met bonen, paprika, wortel en zure room
Een verrassend gerecht, geïnspireerd op de Mexicaanse klassieker chili con carne, maar dan toch ook weer dat tikje anders... Het is onze specialiteit! Benieuwd of deze rijstschotel jou ook kan bekoren... Bekijk recept
Krieltjes met gehakt, aardbei, komkommer en munt
Nog tot het najaar bekoort BelOrta ons met heerlijke aardbeien. Deze gezonde snoepjes van Moeder Natuur zijn de populairste bessensoort in België. Met reden: uit het vuistje, in een slaatje of een dessert, er zijn genoeg smakelijke mogelijkheden. Bekijk recept
Gebakken vis met krielaardappelen, boontjes en kerstomaat
Puur natuur, zo hebben we onze visgerechten graag. Dan komt die lekkere vissmaak helemaal tot z'n recht. We combineren het visje met gekookte krieltjes en lekkere zomergroenten. Yum! Bekijk recept
Orzo met chipolata, kerstomaten, getakaas en spinazie
Orzo ziet eruit als een rijstkorrel, maar het is wel degelijk pasta. We brengen deze minidelicatesse op smaak met lokale geitenkaas van De Volle Maan uit Sint-Lievens-Houtem: getakaas, de lokale variant op Griekse feta. Moet je eens proberen! Bekijk recept
Gehaktballetjes in champignonroomsaus met frietjes
Alles waar we dol op zijn in één gerecht: balletjes, een heerlijke sausje én frietjes. Een klassieker waar jong en oud blij mee zal zijn. Laat het smaken! Bekijk recept