Vandaag begint de herfst officieel! Bij deze zijn wij dan terug te vinden in de zetel met een dekentje, een tasje thee en een plak cake. Of in de keuken, dat kan ook... Daarom stelden we ook samen met Foodbag een zalig herfstig weekmenu samen, om van te genieten. Benieuwd uit welke 7 15 gramtoppers je kan kiezen? Én we hebben nog een heel verfrissend cadeautje in petto voor jou ook, scroll snel naar beneden ;-). 


Volkoren penne met burrata en kerstomaten met oesterzwammen uit de oven


Volkoren penne met burrata en kerstomaten met oesterzwammen uit de oven
Serveer dit gerecht ook eens op een etentje met vrienden of een zondags familiediner. Zo klaar, prachtig en de burrata smaakt gewoonweg hemels. Wist je dat burrata deels bestaat uit mozzarella, waar men room en wrongel aan toevoegt? Bekijk recept



Curry met kerstomaat, naanbrood met prinsessenboontjes en linzen


Curry met kerstomaat, naanbrood met prinsessenboontjes en linzen
Een heerlijk Indisch geïnspireerd gerecht: een curry met linzen, kerstomaat, prinsessenboontjes en naanbrood. Jawel, in Indië weten ze wel hoe je een voortreffelijke vegetarische maaltijd maakt, genieten! Bekijk recept



Pasta met traaggegaard spek en tomaten


Pasta met traaggegaard spek en tomaten
Tijd doet wonderen, ook in de keuken. Het maakt sauzen intens van smaak en vlees botermals. Helaas hebben we op een drukke werkdag geen tijd om langzaam te gaan. In dat geval kan je traaggegaard spek bij je beenhouwer of supermarkt vragen, handig! Bekijk recept



Kaasburger met gebakken patatjes met snijbonen en wortelen


Kaasburger met gebakken patatjes met snijbonen en wortelen
Eenvoudig en oh zo lekker, met originele kaasburgers. Kan je geen kaasburgers vinden bij de beenhouwer of supermarkt? Meng dan zelf gehakt met geraspte kaas en vorm tot burgers. Superlekker, beloofd! Bekijk recept



Pad thai met krokante kip, prei en sojascheuten


Pad thai met krokante kip, prei en sojascheuten
Weet je waar wij plezier uit halen? Echte streetfood-klassiekers en takeaway-toppers zo nabootsen, dat je ze alleen nog maar zelf wil maken. En, is het ons gelukt met deze Pad Thai? Laat het zeker weten! Bekijk recept



Gemarineerde kipfilet met couscous en Provençaalse saus


Gemarineerde kipfilet met couscous en Provençaalse saus
Een ultiem recept voor Provençaalse saus bestaat niet, maar één ding is zeker: het is er één vol heerlijke, zonovergoten ingrediënten. We gaan in deze editie voor aubergine en kerstomaten, heerlijk! Bekijk recept



Tomate crevette met rivierkreeftjes en frietjes


Tomate crevette met rivierkreeftjes en frietjes
We geven de klassieke tomate crevette een make-over met smaakvolle rivierkreeftjes. Wedden dat zelfs de bomma zwicht voor deze 2.0-versie? Bekijk recept

We hebben nog een extra leuke traktatie voor jou, want als je deze week een maaltijdbox bestelt bij Foodbag, krijg je een gratis flesje Duvel 666! Traditie, Belgisch erfgoed en een jeugdig nieuw kantje in één glas. Hij is hemels zacht van smaak, verfrissend fruitig, maar heeft nog steeds de typische Duvel touch! Dat wil je toch proeven?