Volkoren penne met burrata en kerstomaten met oesterzwammen uit de oven
Serveer dit gerecht ook eens op een etentje met vrienden of een zondags familiediner. Zo klaar, prachtig en de burrata smaakt gewoonweg hemels. Wist je dat burrata deels bestaat uit mozzarella, waar men room en wrongel aan toevoegt? Bekijk recept
Curry met kerstomaat, naanbrood met prinsessenboontjes en linzen
Een heerlijk Indisch geïnspireerd gerecht: een curry met linzen, kerstomaat, prinsessenboontjes en naanbrood. Jawel, in Indië weten ze wel hoe je een voortreffelijke vegetarische maaltijd maakt, genieten! Bekijk recept
Pasta met traaggegaard spek en tomaten
Tijd doet wonderen, ook in de keuken. Het maakt sauzen intens van smaak en vlees botermals. Helaas hebben we op een drukke werkdag geen tijd om langzaam te gaan. In dat geval kan je traaggegaard spek bij je beenhouwer of supermarkt vragen, handig! Bekijk recept
Kaasburger met gebakken patatjes met snijbonen en wortelen
Eenvoudig en oh zo lekker, met originele kaasburgers. Kan je geen kaasburgers vinden bij de beenhouwer of supermarkt? Meng dan zelf gehakt met geraspte kaas en vorm tot burgers. Superlekker, beloofd! Bekijk recept
Pad thai met krokante kip, prei en sojascheuten
Weet je waar wij plezier uit halen? Echte streetfood-klassiekers en takeaway-toppers zo nabootsen, dat je ze alleen nog maar zelf wil maken. En, is het ons gelukt met deze Pad Thai? Laat het zeker weten! Bekijk recept
Gemarineerde kipfilet met couscous en Provençaalse saus
Een ultiem recept voor Provençaalse saus bestaat niet, maar één ding is zeker: het is er één vol heerlijke, zonovergoten ingrediënten. We gaan in deze editie voor aubergine en kerstomaten, heerlijk! Bekijk recept
Tomate crevette met rivierkreeftjes en frietjes
We geven de klassieke tomate crevette een make-over met smaakvolle rivierkreeftjes. Wedden dat zelfs de bomma zwicht voor deze 2.0-versie? Bekijk recept
We hebben nog een extra leuke traktatie voor jou, want als je deze week een maaltijdbox bestelt bij Foodbag, krijg je een gratis flesje Duvel 666! Traditie, Belgisch erfgoed en een jeugdig nieuw kantje in één glas. Hij is hemels zacht van smaak, verfrissend fruitig, maar heeft nog steeds de typische Duvel touch! Dat wil je toch proeven?