Het bewijs? Check vooral eens het kleurrijke menu voor volgende week bij Foodbag! Te bestellen tot donderdag 11 augustus vóór 9u 's ochtends.
Veggie witte pens met kaaspuree en boontjes
Pens met puree, wie zegt daar nu nee tegen? Vegetariërs misschien, maar daar hebben wij met onze lokale leverancier BonMush het perfecte antwoord op gevonden. Hun veggie witte pens neemt zelfs een doorwinterde carnivoor beet. Proef vooral zelf eens. Bekijk recept
Balletjes in tomatensaus met rijst
Balletjes in tomatensaus, dé klassieker en publiekslieveling. Maar voor de verandering eens met rijst in plaats van patatjes. Minstens even lekker én sneller klaar. Bekijk recept
Italiaanse kipburger met mozzarella en zoete-aardappelwedges
Het is altijd een beetje feest als er burgers op het menu staan. 'Una festa italiana' in dit geval. We geven de klassieke hamburger een groen-wit-rode make-over met tomaat, mozzarella en salade. Bekijk recept
Steak met frietjes, pepersaus en champignons
Eet je graag steak met frietjes? En ga je dan voor pepersaus of champignonroomsaus? Wat als je beide kan kiezen? Wij doen het, en het is overheerlijk! Moet je proeven... Bekijk recept
Kip met appelmoes, ovenfrietjes en koolsla
Een klassieker, terug van weggeweest! De appelmoes geven we een extra touch met honing en de frietjes gaan de oven in. Krijg je er al honger van? Bekijk recept
Gebakken vis met pesto-roomsaus, penne en Provençaalse groenten
Simple comme bonjour, easy does it, kinderspel ... Dit doordeweekse snelle gerechtje met vis zet je probleemloos in een wip op tafel. Laat het smaken! Bekijk recept
Italiaans varkenslapje met spaghetti en saus van kerstomaten
Een heerlijk snel en lekker receptje, deze Italiaanse varkenslapjes (vraag ernaar bij je beenhouwer!) met een originele saus van kerstomaten. Moet je proeven! Bekijk recept