Jouw kerstmenu is waarschijnlijk al klaar (of nog niet? Oei oei! Klik snel hier!), maar wat met Oudjaar? Ga je vieren met vrienden? Wil je het lekker relaxed houden? Wij doen mee! We maakten een gemakkelijk en stressvrij oudejaarsmenu. Een verrassend drankje, enkele hapjes, een origineel voorgerecht, een hoofdgerecht om te delen en een snel dessert om op voorhand te maken. Verdeel het werk onder de vrienden en maak er een heerlijk én gezellig feest van. Op naar 2020!


Mojito fizz


Mojito fizz
De mojito is al een echte klassieker onder de cocktails geworden. Je kan er ook echt een feestelijke versie van maken, door champagne of schuimwijn te gebruiken! Bekijk recept



Pittige mini-worstenbroodjes


Pittige mini-worstenbroodjes
Worstenbroodjes zijn makkelijk en lekker om zelf te maken. Geef er een pittige twist aan met chorizo en serveer een mini-versie als hapje voor de feestdagen. Bekijk recept



Kaasfondue met Champagne


Kaasfondue met Champagne
Deze kaasfondue met Champagne is feestelijk en verrassend verfijnd. Serveer als hapje om te delen aan tafel. Het is gemakkelijk om te maken, klaar in 15 minuten. Dit kan je dus snel maken, vlak voor je gasten arriveren, handig toch? Laat het smaken! Bekijk recept



Gevulde avocado met ceviche


Gevulde avocado met ceviche
Ceviche is de heerlijke bereiding van rauwe vis uit Peru. Fris, zuur en feestelijk! Presenteer in een halve avocado voor een extra mooi effect. Bekijk recept



Taco's met kip, salsa en cheddar


Taco's met kip, salsa en cheddar
Een ode aan de Mexicaanse keuken met onze favoriete taco's: heerlijke tortilla's gevuld met kruidige blokjes kip, een versgemaakte salsa en cheddarkaas. Zet warme tortilla's, de vulling, de salsa, zure room en de kaas in aparte potjes op tafel en laat iedereen zelf zijn eigen taco's maken, zo leuk! Dit gerecht kan je trouwens deze week ook bij de 15gram Foodbox bestellen, handig toch?



Panna cotta met witte chocolade en yoghurt


Panna cotta met witte chocolade en yoghurt
Panna cotta is een heerlijk en handig dessertje, omdat je het op voorhand kan maken. Deze versie is wat lichter, dankzij de yoghurt. Bekijk recept