Oef, de winter is voorbij en Pasen (of Paasmaandag) is hét moment bij uitstek om dat eens lekker te vieren met heerlijke nieuwe seizoensproducten. De laatste jaren lijken mensen meer en meer samen te komen voor een gezellige paasbrunch, in plaats van een uitgebreid avondmaal. Brunchfans dat we zijn, kunnen we dat alleen maar aanmoedigen!
Hoe wij onze perfecte paasbrunch samenstellen? We lijsten een aantal van onze favoriete producten op en gaan dan op zoek naar de lekkerste recepten daarmee!
Een heerlijk en snel roereitje met gerookte zalm en bieslook.
Wil je uitpakken? Maak dan gepocheerd eitjes op een rösti.
Of wat dacht je van een zachtgekookt eitje met de origineelste soldaatjes ooit: witte asperges in een jasje van pancetta.
Maak een omelet met zalm en asperges en snij hem in partjes.
Dit zijn de origineelste mini vogelnestjes met kwarteleitjes, schattig!
Ook in de pastasalade verwerken we zowel groene als witte asperges.
Voor een stukje vlees kiezen we voor één van de edelste stukjes lamsvlees: de lamskroon. Nog meer lekker lamsvlees voor Pasen vind je trouwens hier.
Van al dat lekker eten krijg je dorst! Maak eens een originele paascocktail: een mooie gele mango bellini.
Een origineel en snel dessertje? Maak eens croissantrolletjes! Gebruik kant-en-klaar croissantdeeg en 'pimp' met blauwe bessen en pistachenootjes. Heerlijk!
Deze zalige plattekaastaart met paaseitjes, speculaas en advocaat is dé eyecatcher op jouw paasbuffet.
Ook voor de creatieve koks hebben we twee leuke ideetjes (mét video) in petto: wat dacht je van superoriginele gevulde paaseitjes met cake of een supermooi gevlochten chocoladebroodje?
En, welke recepten zullen het halen op jouw paasbrunch? Maak er een zalige Pasen van!
Hoe wij onze perfecte paasbrunch samenstellen? We lijsten een aantal van onze favoriete producten op en gaan dan op zoek naar de lekkerste recepten daarmee!
Wat mag er niet ontbreken op een paasbrunch?
- eitjes, liefst in verschillende vormen
- asperges, groene én witte
- een frisse pastasalade
- gerookte zalm
- een gerecht met lamsvlees, maar bij voorkeur wel iets licht
- een verfrissend drankje met bubbels
- enkele lekkere zoete en originele gebakjes om mee af te sluiten
En dan zou dat wel eens deze fantastische brunch kunnen worden:
Een heerlijk en snel roereitje met gerookte zalm en bieslook.
Wil je uitpakken? Maak dan gepocheerd eitjes op een rösti.
Of wat dacht je van een zachtgekookt eitje met de origineelste soldaatjes ooit: witte asperges in een jasje van pancetta.
Maak een omelet met zalm en asperges en snij hem in partjes.
Dit zijn de origineelste mini vogelnestjes met kwarteleitjes, schattig!
Ook in de pastasalade verwerken we zowel groene als witte asperges.
Voor een stukje vlees kiezen we voor één van de edelste stukjes lamsvlees: de lamskroon. Nog meer lekker lamsvlees voor Pasen vind je trouwens hier.
Van al dat lekker eten krijg je dorst! Maak eens een originele paascocktail: een mooie gele mango bellini.
Een origineel en snel dessertje? Maak eens croissantrolletjes! Gebruik kant-en-klaar croissantdeeg en 'pimp' met blauwe bessen en pistachenootjes. Heerlijk!
Deze zalige plattekaastaart met paaseitjes, speculaas en advocaat is dé eyecatcher op jouw paasbuffet.
Ook voor de creatieve koks hebben we twee leuke ideetjes (mét video) in petto: wat dacht je van superoriginele gevulde paaseitjes met cake of een supermooi gevlochten chocoladebroodje?
En, welke recepten zullen het halen op jouw paasbrunch? Maak er een zalige Pasen van!