Ontdek onze lente gerechten voor levering op 3 of 4 mei:
Zalm in papillot met peterseliepuree
Hou je van Zuiderse smaken? Dan is dit heerlijke gerecht helemaal iets voor jou. Een papillot met zalmfilet, prei, wortelen en citroen. De zalm wordt gaargestoomd in dit heerlijke pakketje. Vergeet zeker ook niet het sausje helemaal op te lepelen, zalig! Bekijk recept
Tagliata met rozemarijnaardappelen
Deze tagliata is een Italiaanse topper met sappig rundsvlees, mooi rosé gebakken met rucola, kerstomaatjes, pijnboompitten, parmezaan en rozemarijnaardappelen. Een echte lente topper! Bekijk recept
Penne arrabiata met mozzarella en rucola
Dé perfecte pasta voor wie van wat pit houdt. Deze eenvoudige saus smaakt heerlijk af en kan je uiteraard zo pikant maken als je zelf wil. Voor een milde versie gebruik je wat minder chilivlokken. Lekker in combinatie met de zachte mozzarella en peperige rucola. Klaar in 15 minuten! Bekijk recept
Fetakroketjes met geroosterde zoete aardappelsalade
Deze zalige zelfgemaakte fetakroketjes moét je proeven. Een heerlijk krokant korstje, terwijl de fetakaas zachtjes wegsmelt, samen met een overheerlijke salade. Bekijk recept
Zuiderse stoemp met cordon bleu
Heerlijk comfort food in een Zuiders jasje: we maken een heerlijke Mediterrane stoemp met rucola, kerstomaatjes en crunchy pijnboompitjes. Daarbij een lekkere cordon bleu, een gepaneerd varkenslapje gevuld met ham en kaas. Genieten hoor! Bekijk recept
Volkoren penne met gegrilde paprikasaus, walnoten en geitenkaas
Op zoek naar een smaakvol, lekker Zuiders én veggie gerechtje? Dan heb je't gevonden! Lekker voedzame volkoren penne met een zalig sausje van gegrilde paprika, met crunchy walnoten en zachte geitenkaas erbij. Een topcombinatie! Bekijk recept
Asperges op zijn Vlaams
Af en toe een echte klassieker mag niet ontbreken in jouw weekmenu. En al zeker niet ééntje met zo'n prachtproduct als onze Vlaamse trots, witte asperges! 100% de lente op je bord! Bekijk recept
Pizzetta met champignons, paprika en olijven
Lekker originele vegetarische pizzetta's op pitabroodjes met een topping van champignons, paprika en olijven. En mozzarella die er mooi overheen smelt, zalig! Bekijk recept