1. Linguine met aubergines en mozzarella
Deze super eenvoudige linguine met aubergines, mozzarella en pijnboompitjes kan je in één pan klaarmaken. Snel, vegetarisch en overheerlijk!
2. Gebakken rijstnoedels met groenten
Een Aziatisch wokgerecht, ideaal om restjes te verwerken van je Dagen Zonder Vlees. Deze gebakken rijstnoedels met groenten zijn vegetarisch en snel klaar!
3. Melanzane alla parmegiana
Een heerlijke vegetarische Italiaanse klassieker is melanzane alla parmegiana, een lekkere ovenschotel van aubergines met tomatensaus, mozzarella en parmezaan. Gebruik buffelmozzarella om jezelf echt eens te verwennen, je hebt het tenslotte verdiend!
4. Quiche met geitenkaas, lente-ui en jonge wortelen
Een echte topper met de lente in het land is deze quiche met geitenkaas, lente-ui en jonge worteltjes. Maak er een knapperig slaatje bij.
5. Tajine van tomaat en ei
Deze tajine van tomaat en ei is supermakkelijk, lekker en gezond. Dit vegetarische pannetje wordt lekker gekruid en is heerlijk met wat Marokkaans brood.