Gehaktballen met bloemkoolpuree

Met de groeten van grootmoeder: een heerlijk bordje echte Vlaamse kost. Met een lekkere sappige gehaktbal, een romige bloemkoolpuree en uiensaus voor erbij. Gemakkelijk om te maken, klaar in een half uurtje en smullen maar!
Zelfgemaakte fishsticks met spinaziepuree en tartaarsaus

Welk kind is er nu niet verzot op fishsticks? Het is de ideale manier om ze vis te leren eten. En de lekkerste en gezondste fishsticks die maak je zelf! Bekijk recept
Kip cordon bleu met gebakken witloof, aardappelen en appeltjes

Maak jong en oud blij met deze cordon bleus van kip, gevuld met ham en kaas. Daarbij komt een warm slaatje van gebakken witloof, appeltjes en aardappelen. Bekijk recept
Parmentier met ham, prei en kaassaus

Heb je nood aan wat comfort food? Deze zalige ovenschotel is als een warme, stevige knuffel! Gestoofde prei, hamblokjes in een heerlijk kaassausje met een dakje van zachte aardappelpuree. Hier maak je iedereen blij mee! Bekijk recept
Kip met wortel-pastinaakpuree en graanmosterdsaus

Een gerecht dat proeft als echt comfortfood, maar eigenlijk verrassend licht is. Heerlijke gebakken kip met een zalige wortel-pastinaakpuree en afgewerkt met een originele graanmosterdsaus. Smullen zonder schuldgevoel, laat het smaken! Bekijk recept
Prei-mosterd stoemp met rookworst en spekjes

Simpele kost, dat smaakt het beste op een koude dag! Geniet van deze heerlijke romige preistoemp, op smaak gebracht met mosterd en krokant gebakken spekjes en plakjes gebakken rookworst. Comfort food waar je het hele gezin blij mee maakt! Bekijk recept
Zweedse balletjes met gnocchi en veldsla

Sweden meets Italy in dit originele gerecht met köttbullar, de typische mosterd-roomsaus en gnocchi erbij. Veldsla zorgt voor een fris element. Gemakkelijk en snel, in 15 minuten kan je aan tafel! Bekijk recept