En we hebben leuk nieuws voor jou, want deze week kan je maar liefst 3 kazige berghutgerechten bestellen bij Foodbag.be! Ga je voor kaasfondue, Tiroler gröstl of tartiflette? Of gewoon allemaal, want dat kan ook! En wie nog meer honger heeft, hebben we nog wat extra suggesties om thuis klaar te maken. Schmackhaft!
Kaasfondue met krieltjes, broccoli en champignons

Beeld je in: je bent op skivakantie en glijdt vlotjes over de piste richting de chalet. Daar wacht een dampende pot kaasfondue. Was het maar waar! Ik probeer het skivakantiegevoel in huis te halen te met dit gerecht. Laat je weten of 't is gelukt? Bekijk recept
Tiroler gröstl met Frankfurter worst en rode kool

Snak je ook naar een pak sneeuw en wat frisse berglucht? Zet je op een denkbeeldig bankje aan een skihut met uitzicht op een blauwe hemel en dit bordje comfortfood op basis van aardappel, ui en ei. Bekijk recept
Tartiflette met Camembert, spel en bloemkool in kruidige room

Tartiflette is een hartverwarmend traditioneel Frans aardappelgerecht. Populair in de Alpen en ideaal na een dagje skiën of een stevige winterwandeling. We brengen het tot bij je thuis en geven 't een smaakvolle upgrade met Camembert en tijm. Bekijk recept
Kaasfondue in een brood

Een kaasfondue? Yes please! Scoor bij je gasten met deze originele kaasfondue, gepresenteerd in een brood! Je kan stukjes brood afbreken en in de smeuïge kaas soppen, winters genieten! Bekijk recept
Schnitzel met champignonroomsaus, witloofslaatje en rozemarijnaardappelen

Zin in een lekkere degelijke maaltijd zonder franjes maar wél veel smaak? Je bent aan het goede adres! Krokante en sappige zelfgemaakte schnitzels, een heerlijk romig sausje met gebakken champignons, een witloofslaatje en lekker hartige rozemarijnaardappelen uit de oven. Hier geniet het hele gezin van! Bekijk recept
Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn zijn de Oostenrijkse versie van pannenkoeken. Het zijn gebakken deegballetjes, heerlijk met suiker of confituur. Bekijk recept