
Eens je het maken van flatbreads goed onder de knie hebt, kan je er ook allerlei leuke toppings opleggen. Daar weten wij wel raad mee! Ontdek hier enkele heerlijke suggesties:
Flatbread met hummus, rode bieten, groene tahindressing en spruitjes

Eerlijk? We waren niet zo'n grote fan van witte bonen. Tot we deze hummus proefden! Nu zijn we 100% overtuigd. Extra leuk: witte bonen zitten bomvol vitaminen, mineralen en vezels. Ze zijn dus supergezond! Bekijk recept
Pita flatbreads met hummus, geroosterde wortel en feta

Wauw, er gebeurt hier héél veel op het bord! Krokante pizzabroodjes (of flatbread) als bodem, daarop een laagje heerlijk romige hummus, geroosterde wortelen en zoete rode ui met honing en ras el hanout en krokante walnoten en frisse feta om het geheel af te werken. Deze flatbreads neem je best vast in je handen om zo op te eten. Bekijk recept
Flatbread met falafel en kruidensaus met pastinaakfrietjes en pittige tahin

Met dit gerecht gaan de oohs en de aahs over tafel stromen. We gebruiken peterselie en bieslook als basis voor een frisse groene kruidensaus. De tahin geven we extra punch met wat look en citroensap. Ben je al aan het watertanden? Bekijk recept
Libanese naan met baba ganoush, puntpaprika en muntyoghurt

Alle smaken kloppen in deze heerlijke Midden-Oosterse vegetarische topper: rokerige baba ganoush, frisse muntyoghurt en zoete pecannoten, en dat op krokant naanbrood. Een hemelse combinatie! Bekijk recept
Tandoori kip met Indiase salade op pitabroodjes

Heb je al eens gehoord van 'naan-pizza'? Dat zijn de beroemde Indiase broodjes belegd met lekkere Indiase toppings. We ontdekten dat het ook prima lukt met pitabroodjes! We vullen ze niet deze keer, maar bakken ze eerst goed krokant in de pan en serveren de toppings er dan bovenop. Zo lekker! Bekijk recept
Naanpizza met kip, pesto, tomaat, champignons en kaas

Zou je deze pizza eerder Italiaans of Midden-Oosters noemen? Wij zeggen: een perfecte mix van beiden. Bestrijk je naanbrood rijkelijk met de verse groene pesto en strooi er flink wat kaas over. Snijd in stukken en hap lekker weg met je handen! Bekijk recept