Vandaag is het 29 februari, een schrikkeldag! Slechts 1x per vier jaar worden we getrakteerd op een extra dag in het jaar. Als dát nu eens niet het perfecte excuus is om jezelf en familie te verwennen met een lekker taartje? We zetten 9x lekker gebak op het menu voor een extra dag. Tijd dus om de keuken in te duiken en écht lekker te genieten van deze extra dag. 


Geweven rabarbertaart


Geweven rabarbertaart
Als dit geen plaatje is? Een prachtige geweven rabarbertaart! Het vraagt wat behendigheid, maar het resultaat is prachtig én overheerlijk! Bekijk recept



Soezen


Soezen
Soezen maken is een echte belevenis. Het pâte à choux is wel wat werk, maar zalig toch om de soesje mooi te zien opkomen in de oven? Bekijk recept



Appelgalette


Appelgalette
Appeltjes zijn typisch winters en kan je in verschillende gerechten verwerken. Probeer deze zoete appelgalette eens, heerlijk smullen! Bekijk recept



Kriekentaart met amaretto


Kriekentaart met amaretto
De sappige kriekjes passen perfect bij de smaak van frangipane, verrijkt met de Italiaanse amandellikeur Amaretto. Een taart voor echte genieters! Bekijk recept



Tompoes


Tompoes
Tompoes is een heerlijk gebakje met krokant bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, en helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Een verwennerij! Bekijk recept



Cinnamon rolls


Cinnamon rolls
Cinnamon rolls, of kaneelbroodjes, zijn heerlijke Zweedse deegrolletjes met een boter-kaneelvulling. Lekker met de koffie, als dessert of zelfs als ontbijt. Bekijk recept



Bladerdeegtaart met bosbessen


Bladerdeegtaart met bosbessen
Deze makkelijke bladerdeegtaart is zo gemakkelijk om te maken. En uiteraard kan je ze beleggen met een fruitsoort naar keuze. Lekker zoet met een opgeklopte roomkaasmengeling. Bekijk recept



Bundt cake


Bundt cake
Deze retro cake is weer helemaal in! De bundt cake is altijd in dezelfde vorm, maar op het recept zijn er variaties. Lekker met blauwe bessen en suikerglazuur! Bekijk recept



Tarte tatin met peer en maple syrup


Tarte tatin met peer en maple syrup
Tarte tatin is een omgekeerde taart, een echte Franse dessertklassieker. In deze versie vervangen we de appels door peer en maple sirup of ahornsiroop. Bekijk recept