Geweven rabarbertaart

Als dit geen plaatje is? Een prachtige geweven rabarbertaart! Het vraagt wat behendigheid, maar het resultaat is prachtig én overheerlijk! Bekijk recept
Soezen

Soezen maken is een echte belevenis. Het pâte à choux is wel wat werk, maar zalig toch om de soesje mooi te zien opkomen in de oven? Bekijk recept
Appelgalette

Appeltjes zijn typisch winters en kan je in verschillende gerechten verwerken. Probeer deze zoete appelgalette eens, heerlijk smullen! Bekijk recept
Kriekentaart met amaretto

De sappige kriekjes passen perfect bij de smaak van frangipane, verrijkt met de Italiaanse amandellikeur Amaretto. Een taart voor echte genieters! Bekijk recept
Tompoes

Tompoes is een heerlijk gebakje met krokant bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, en helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Een verwennerij! Bekijk recept
Cinnamon rolls

Cinnamon rolls, of kaneelbroodjes, zijn heerlijke Zweedse deegrolletjes met een boter-kaneelvulling. Lekker met de koffie, als dessert of zelfs als ontbijt. Bekijk recept
Bladerdeegtaart met bosbessen

Deze makkelijke bladerdeegtaart is zo gemakkelijk om te maken. En uiteraard kan je ze beleggen met een fruitsoort naar keuze. Lekker zoet met een opgeklopte roomkaasmengeling. Bekijk recept
Bundt cake

Deze retro cake is weer helemaal in! De bundt cake is altijd in dezelfde vorm, maar op het recept zijn er variaties. Lekker met blauwe bessen en suikerglazuur! Bekijk recept
Tarte tatin met peer en maple syrup

Tarte tatin is een omgekeerde taart, een echte Franse dessertklassieker. In deze versie vervangen we de appels door peer en maple sirup of ahornsiroop. Bekijk recept