Salade met geta, zoete aardappel, dressing van veenbessen en amandelen
Foodbagchef Claire: "Een slaatje hoeft je niet altijd met kropsla te maken. Zo is spinazie ook erg smaakvol en zit die bomvol vitamines. Voor de dressing gebruik ik veenbessenkonfijt: heerlijk zoet bij de getakaas." Bestel deze topper deze week bij Foodbag!
Herfstsalade met pompoen, spek, walnoten en ahorn-clementine-gemberdressing
Een salade voor de lunch in de herfst? Daar zorgen wij voor! Deze heerlijke hartverwarmende salade heeft het allemaal: kruidige pompoen, parelcouscous om te vullen, spinazie voor de vitamientjes, crunchy spek en walnoten, vijgen, wat feta en een zalige dressing met clementinesap, gember en ahornsiroop. Dit wil je proeven, toch? Bekijk recept
Salade met peer, roquefort en spek
Een heerlijke herfstsalade, dankzij de verrassende combinatie van peer, walnoten, roquefort kaas en krokant gebakken spek. Bekijk recept
Herfstige salade caprese met bietjes
Fan van de Italiaanse salade caprese? Echt heerlijk zomers, maar wat als je ook een heerlijke herfstige versie kan maken? We vervingen de tomaten door geroosterde bietjes, verrassend lekker! Moet je zeker eens proberen. Bekijk recept
Salade van geitenkaas, spekjes en appel
Een heerlijke klassieke combinatie voor een salade: gegrilde geitenkaas met krokant gebakken spekjes en appeltjes. DIt kan jij even lekker maken als op restaurant! Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade met rode ui, blauwe kaas en citrus-ahorndressing
De herfst op je bord? Probeer eens deze verrassende salade met geroosterde pompoen en rode ui, blauwe kaas, granaatappelpitjes, pompoenpitten en munt. Daarbij serveren we frisse sla met citrus-ahorndressing. Een zalige herfstige veggie lunch! Bekijk recept
Spinazie-geitenkaas salade met honing-mosterddressing
Zin in een heerlijke, originele salade? Maak eens deze salade met jonge spinazie, geitenkaas, witloof en krokant gebakken spekblokjes. Werk net voor het serveren af met de honing-mosterddressing. Wat een top lunch! Bekijk recept
Salade met prosciutto, mozzarella en perzik
Een lekkere salade met heerlijk in olijfolie en knoflook gebakken croutons, gecombineerd met plakjes prosciutto, stukjes mozzarella en perzik partjes. Hiervoor schuif je met plezier mee aan tafel. Een perfecte lunch die je meeneemt naar het zonnige zuiden. Bekijk recept
Herfstsalade met boekweit, geroosterde wortel en geitenkaas
Op zoek naar een gezonde opkikker? Wat denk je van een heerlijke vegetarische salade met voedzame boekweit, geroosterde wortel, geitenkaas, waterkers en een frisse citroen-dille dressing. Een feest van smaken en texturen, hoera! Bekijk recept