Krokante visfilet met zomerse puree en citroenmayonaise

Vis in een heerlijk krokant jasje, dat smaakt toch altijd? We maken een zomerse versie met een puree van kerstomaatjes en rucola en een frisse citroenmayonaise erbij. Genieten voor jong en oud! Bekijk recept
Limoenpuree met visfilet en een fris slaatje

Een gerechtje waar de lente in schuilt: een frisse limoenpuree met een verrassende crunch dankzij de lente-uitjes, in boter gebakken visfilet en daarbij een slaatje met veldsla en witloof, op smaak gebracht met een limoendressing. Verfijnd en verfrissend! Zin in? Bestel deze topper deze week bij de 15gram Foodbox!
Siciliaans visstoofpotje met couscous

We gaan naar Zuid-Italië om te genieten van een zalig Siciliaans visstoofpotje mét couscous bij. Want jawel, couscous eten ze ook in Zuid-Italië! Gemakkelijk en zó smaakvol, geniet ervan! Bekijk recept
Gegrilde tonijn met perziksalsa en zoete aardappelfrietjes

Een heerlijk exotisch gerecht, deze kort gegrilde tonijn met een frisse perziksalsa met jalapeñopepers en frietjes van zoete aardappel voor erbij. Een explosie van smaken! Bekijk recept
Zuiderse vispapillot met linguine

Waan je op vakantie met dit heerlijke Zuiderse bordjevol: een smaakvolle papillot met kabeljauw, kappertjes, tomaat en olijven. Terwijl dat visje gaart in de oven maak je linguine voor erbij, roer er wat extra vierge olijfolie door. Genieten maar! Bekijk recept
Salade met chili-limoen zalm

De gebakken aardappelen en sperzieboontjes zorgen voor wat bite, de zalm in een chili-limoen dressing voor wat pit. Een overheerlijke combinatie! Bekijk recept
Tongschar met tomaat-kappertjesvinaigrette en gebakken aardappelen

Een eenvoudige maar overheerlijke visbereiding! Krokant gebakken tongscharfilets met daarbij een heerlijke lauwe tomaat-kappertjes vinaigrette en gebakken aardappeltjes. De zon op je bord, smaakt heerlijk met een fris glaasje witte wijn erbij! Bekijk recept
Zeebaars met geroosterde venkel en krieltjes

Een heerlijk Zuiders éénpansgerecht, klaargemaakt in de oven: geroosterde venkel, krieltjes, tomaat met een stukje zeebaarsfilet. Met de braadsappen maak je nadien een heerlijk sausje om over het gerecht te gieten. Heel weinig werk en een lekker gemakkelijke manier om een sappig visje klaar te maken. Bekijk recept
Ceviche met geroosterde zoete aardappelblokjes

Ceviche is de heerlijke uitvinding uit Peru. Het is een vistartaar van zeebaars, die gegaard wordt in citroensap, 'tigre de leche', of tijgermelk noemen ze het. Bekijk recept