In de lente mag het allemaal terug wat lichter, zo ook met gebak! Er is terug vers seizoensfruit beschikbaar en de zwaardere, romige desserts mogen terug in de koelkast tot de herfst en winter. We gaan aan de slag met aardbeien, rabarber, bosvruchten en toveren 9 lentefrisse desserts op tafel. Ideaal voor tijdens een picknick, een 4-uurtje in de tuin of iets licht na het avondmaal. Serveer met frisse kruiden bij, en geniet ervan met een glaasje versgemaakte limonade. Pure verwennerij!


Bladerdeegtaart met cheesecake vulling en aardbeien


Bladerdeegtaart met cheesecake vulling en aardbeien
Haal het beste uit het aardbeienseizoen met dit makkelijke gebak. Bladerdeeg met een smeuïge roomkaas-laag, bedekt met verse aardbeien. Lente in het land en op je bord! Bekijk recept



Plattekaastaart met frambozen en witte chocolade


Plattekaastaart met frambozen en witte chocolade
Een gezellige afternoon tea met vriendinnen gepland? Say cheese! Met deze makkelijke plattekaastaart met frambozen heb je een luxueus dessert. En nee, het hoeft niet perse thee te zijn, een glaasje cava past net zo goed. Bekijk recept



Mascarponedessert met aardbeien en meringue


Mascarponedessert met aardbeien en meringue
Een heerlijk dessert gemaakt op basis van een mascarponecrème, aardbeien en verkruimelde meringue. Heel eenvoudig te maken, een nagerecht dat je even dient te laten opstijven in de koelkast alvorens je er kan van smullen. Bekijk recept



Fruittaartjes


Fruittaartjes
Wij houden van heerlijke fruittaartjes, zoals je ze bij de bakker kan kopen. Maar weet je wat? Ze zijn eigenlijk nóg lekkerder als je ze gewoon thuis maakt. Het geleilaagje kan je achterwege laten. Schik het fruit er pas op vlak voor je gaat serveren. Zoveel frisser! Bekijk recept



Limoncello tiramisu


Limoncello tiramisu
Sluit je feestmaal af met een origineel en fris dessert: tiramisu met limoncello, citroen en blauwe bessen. Gegarandeerd scoren! Bekijk recept



Pannenkoekjes met vers fruit


Pannenkoekjes met vers fruit
Deze schattige pannenkoekjes zijn ideaal om op de teppanyakiplaat te bakken. Heerlijk met vers fruit. Bekijk recept



Crumble van rabarber


Crumble van rabarber
Een heerlijke crumble van rabarber is het ideale dessert voor de lente. Lekker zoet-zurig en poepsimpel om te maken! Bekijk recept



Citroentaartjes


Citroentaartjes
Hmm, heerlijk fris en toch zoet: deze citroentaartjes laten niemand onberoerd! Zelfgemaakte taartvormpjes, gevuld met lemon curd en afgewerkt met meringue. Geniet ervan! Bekijk recept

Limoen blondies


Limoen blondies

We maken een lentefrisse versie van de klassieke brownie: blondies met limoen. Heerlijk zoet maar toch met die friszure toets, zo lekker! Bekijk recept