12 juni is het Vaderdag, en geef toe, ‘de papa’ mag al eens in de bloemetjes gezet worden. En omdat bloemetjes eerder voor mama’s zijn, hebben wij 8 leuke hebbedingen uit onze webshop geselecteerd, ideaal voor de vader die al eens graag in de keuken staat.

En wij hebben een extra cadeau: 10% korting op alle items in onze webshop (geldig tot 11 juni 2016). Gebruik de kortingscode vaderdag15gram als je afrekent in de webshop.

 1. Gnocchiplankje met bijhorend kookboekje, € 15


gnocchiplankje met kookboekje
gnocchiplankje met kookboekje


Is je papa fan van de Italiaanse keuken? Dan weet hij ongetwijfeld ook dat alles zoveel lekkerder is, als je het zelf maakt. Met dit houten plankje kan je zelf prachtige gnocchi (deegbolletjes) en ook de pastasoorten cavatelli en garganelli. In het handige kookboekje vind je naast de 3 basisrecepten nog 15 heerlijke pastarecepten die je maakt met behulp van een gnocchiplankje.

2. Spiraalsnijder, € 19,95


spiraalsnijder
spiraalsnijder


Heeft je vader een buikje? Dan is deze spiraalsnijder een leuk idee: je kan er groentespaghetti van courgette, wortelen, enz.. mee maken, ideaal om gewone pasta te vervangen! Hierbij alvast ook een leuk receptideetje voor courgettepasta met scampi.

3. Bakboek: bakken zonder geraffineerde suikers, € 19,95


bakboek
bakboek


We blijven in de ‘gezonde sfeer’, maar zonder te moeten inboeten: met het nieuwe Bakboek van 15gram leert je papa hoe hij de lekkerste dessertjes kan maken, maar dan zonder geraffineerde suikers. Voor zoetebek-papa’s!

4. Marmeren plank, € 35-45


marmerenplank
marmeren plank


Een knap stuk voor op het keukenwerkblad: een marmeren (snij)plank. Hij is ideaal om deeg uit te rollen, of kaas op te serveren, omdat hij een aantal graden koeler blijft dan de omgevingstemperatuur. De marmeren plank is verkrijgbaar in klein en groot formaat.

5. Mason shaker, € 45


masonshaker
mason shaker


Lekker hip, deze cocktailshaker met een mason jar. En het goede nieuws is: hiermee kan jouw vader 4 cocktails tegelijk maken!

6. Sushi-set, € 65


sushiset
sushi-set


Houdt je vader van sushi? Dan is dat prachtig sushi-servies, bestaande uit 2 keramieken bordjes en kommetjes en 2 paar chopsticks een geweldig cadeau. Naar een ontwerp van Katja Van Breedam, én vaatwasbestendig. De papa zal je dankbaar zijn.

7. Santoku-mes, € 92,95


santokumes
santoku mes


Een goede hobbykok, die moet een goed mes hebben. Verdient jouw vader die titel? Schenk hem dan zijn eigen mes. Dit Santoku-mes van Zwilling is topkwaliteit, en vervaardigd uit roestvrij staal, met een naadloze overgang naar het ijsgehard uit-één-stuk-gesmeed lemmet. Een echt werkpaard in de keuken!

8. Riess Aromapotten Pure White, vanaf € 127,95


riessaromapot
Riess aromapot


Houdt je papa van strak, functioneel design? Dan zijn de aromapotten van Riess iets voor hem! Ze zijn voor 100% vervaardigd uit staal en email, er zijn geen schroeven of kunststof onderdelen. Zo kunnen de potten worden gebruikt bij hoge temperaturen in de oven en op een fornuis: gas, elektrisch of inductie. Tijdens het koken kan het deksel als een tijdelijke schaal of bord voor ingrediënten, lepels enz gebruikt worden. Later op de tafel, neemt het de rol van een onderzetter.