Gehaktballetjes met geroosterd witloof, pompoenpuree en pepersaus
In plaats van het witloof te stoven, geven we het een lekkere twist en crunch in de oven. De combinatie van pompoenpuree, gehaktballetjes en pepersaus met een vleugje dragon, zorgt voor een seizoensbordje waarvan je wil blijven eten. Bekijk recept
Varkenshaas met gebakken appeltjes, balsamico en geroosterde aardappelen
De inspiratie voor dit gerecht haalden we bij de Ierse chef Donal Skehan. Hij noemt de combinatie van appel, varkensvlees en de kleverige saus hemels. Wij moesten hem na het proeven van zijn recept gelijk geven! Doe jij dat ook? Bekijk recept
Chipolata met wortelstoemp, ajuinsaus en veldsla
Een bordje grootmoeders keuken stelt nooit teleur. Klassiek, nostalgisch en o zo lekker. Laat het smaken! Bekijk recept
Veggieburger met pastinaakfrietjes en uiendip
Hoe maak je hamburger-fruit 3x gezonder? Begin met een veggieburger! Nog een gezondheidshack? Vervang frietjes door pastinaakfrietjes uit de oven. En tenslotte: maak een heerlijk fris sausje op basis van yoghurt. Voilà, op en top genieten dus! Bekijk recept
Pasta pesto met champignons en veggie kebab
Wist je dat je ook zonder kaas een heerlijke pesto op tafel kan toveren? Het geheim zit 'm in de edelgistvlokken (vlokken van gedroogde gist). Die voegen een subtiel vegan kaassmaakje toe en zorgen voor de juiste consistentie. Proef het vooral zelf in deze originele vegan pasta pesto! Bekijk recept
Risotto met grijze garnalen, prei en wortel
Risotto is puur natuur al een ware delicatesse. Voeg daar nog grijze garnalen aan toe en je hebt er één die doet watertanden. Risot-tof! Bekijk recept
Zoete aardappel met pulled chicken, guacamole en coleslaw
Een explosie van kleuren en texturen op je bord. Het smakenpalet krijgt een Mexicaanse twist dankzij BBQ-kruiden, limoen en avocado. Buen provecho! Bekijk recept