Eén van onze favoriete nieuwe koekjes zijn deze 'citroen crincle koekjes' (oftewel 'lemon crincle cookies'). Je bedekt de deegballetjes (op smaak gebracht met citroenzeste) door poedersuiker. Tijdens het bakken barsten ze open, en laten ze mooie barstjes achter in het koekje. Ze zijn lekker zacht en fluffy vanbinnen en hebben een krokant korstje dankzij de gekaramelliseerde suiker langs de buitenkant. Heerlijk! Bewaar ze in een luchtdichte doos.
Citroen crincle koekjes

Lekker fris en toch ook zoet, deze leuke citroen crincle koekjes! En klaar in een half uurtje! Bekijk recept
Nog meer originele koekjesinspiratie vind je hier!
Kokoskoekjes met witte chocolade

Deze kokoskoekjes maak je eenvoudig klaar. Afgewerkt met witte chocolade zijn deze koekjes extra lekker. Perfect voor bij de koffie of als dessertje. Bekijk recept
Rochers

Rochers, of ook 'kokosrotsjes' genoemd, zijn lekkere koekjes voor bij de koffie. Deze zoete klassieker maak je makkelijk en snel, zalig genieten dus. Bekijk recept
Brookies (brownie cookies)

Heb je al gehoord van brookies? Dat is een zalige combinatie tussen een brownie en een cookie. Een volle chocoladesmaak, krokant aan de buitenkant en zacht en smeuïg aan de binnenkant... Afgewerkt met een snuifje zout. Zalig gewoon! Bekijk recept
Zelfgemaakte ferrero rochers

Ferrero rochers? Die maak je toch gewoon zelf! Probeer het zeker eens en oogst complimentjes aan de (feest)tafel! Bekijk recept
Cantuccini

Cantuccini zijn krokante Italiaanse amandelkoekjes. Je maakt ze makkelijk zelf maar het vergt wat tijd. Typisch wordt dit dessert met vin santo geserveerd. Bekijk recept
Kattentongen

Als je een goestingske hebt naar zoet zijn deze kattentongen snel en makkelijk gemaakt. Het zijn heerlijk luchtige koekjes gedompeld in chocolade. Bekijk recept