1. Komkommersoep
Komkommer kan je niet alleen rauw eten, je kan er ook heerlijke soep van maken! Zalig voor in de zomer en heel makkelijk.
2. Gazpacho
Gazpacho is een Andalusische koude soep op basis van tomaten en andere frisse groenten. Serveer ijskoud met wat croutons.
3. Avocadosoep met zurkel
Deze koude avocadosoep met zurkel is een echt energiebommetje. Werk af met mooie rode bietscheuten voor een contrasterend effect.
4. Wortelsoep met kokos en koriander
Geef je wortelsoep een Oosterse twist, met kokosmelk, gember, curry en koriander. Een heerlijke combinatie!
5. Tomatensoep met parmezaan
De geliefde verse tomatensoep geef je een heerlijke Italiaanse toets met parmezaanse kaas en basilicum. Lekker in de zomer!
6. Courgettesoep met basilicum en parmezaan
Een heerlijk zomers toppertje, deze courgettesoep! Lekker afgewerkt met basilicum en parmezaan.
7. Gazpacho van witte en groene asperges
Een verrassende groene gazpacho van asperges, afgewerkt met stukjes witte asperge en een toefje room. Lekker verfrissend en typisch Belgisch!