Krijg je daar al goesting in? Verwen jezelf en bestel deze week een verrassende tarte van witloof en ricotta met een appel-pecannotensalade. Een combinatie to die for! Check nu ons 15gram weekmenu bij Foodbag!
Tarte tatin van kerstomaat met geitenkaas

Een hartige taart met kerstomaatjes, frisse geitenkaas en een pittig rucolaslaatje. Origineel, vegetarisch en overheerlijk! Bekijk recept
Tatin met uitjes

Een hartige versie van de Franse dessertklassieker, met allemaal verschillende ui-soorten. Heerlijk bij een kaasschotel of een vleesgerecht. Bekijk recept
Tarte tatin van witloof en roquefort

Verrassend smaakvol, zoals deze hartig-zoete taart met witloof en roquefort. Heerlijk op een winterse avond! Bekijk recept
Tatin van honing-geroosterde groenten met geitenkaas

Heb je al eens een hartige versie geprobeerd met verschillende geroosterde groenten? Hemels, echt waar! De taart wordt afgewerkt met rucola en een frisse honing-citroendressing, walnoten en geitenkaas. Een vegetarische topper! Bekijk recept
Venkeltatin

Tarte tatin van witloof en ricotta met appel-pecannotensalade

Met deze taart vieren we de winter. In de hoofdrol: heerlijk Belgisch witloof en knapperig bladerdeeg. De salade met appel en nootjes maakt het helemaal af. Bestel deze topper deze week bij Foodbag.