Als ik tarte tatin zeg, dan denk jij natuurlijk aan de zoete versie. Een klassieker met appeltjes maar ook heerlijk met peer. Maar heb je al eens van een tarte tatin van groenten geproefd? Een originele hartige taart waarbij dezelfde techniek van karamelisatie en een omgedraaide bodem van bladerdeeg wordt gebruikt. Heerlijk als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een vleesgerecht of een kaasschotel. Of als een originele hoofdrolspeler voor een heerlijke winterse vegetarische lunch. Eenvoudig, verrassend en helemaal af met een fris groen slaatje.

Krijg je daar al goesting in? Verwen jezelf en bestel deze week een verrassende tarte van witloof en ricotta met een appel-pecannotensalade.  Een combinatie to die for! Check nu ons 15gram weekmenu bij Foodbag!

 


Tarte tatin van kerstomaat met geitenkaas


Tarte tatin van kerstomaat met geitenkaas
Een hartige taart met kerstomaatjes, frisse geitenkaas en een pittig rucolaslaatje. Origineel, vegetarisch en overheerlijk! Bekijk recept



Tatin met uitjes


Tatin met uitjes
Een hartige versie van de Franse dessertklassieker, met allemaal verschillende ui-soorten. Heerlijk bij een kaasschotel of een vleesgerecht. Bekijk recept



Tarte tatin van witloof en roquefort


Tarte tatin van witloof en roquefort
Verrassend smaakvol, zoals deze hartig-zoete taart met witloof en roquefort. Heerlijk op een winterse avond! Bekijk recept



Tatin van honing-geroosterde groenten met geitenkaas


Tatin van honing-geroosterde groenten met geitenkaas
Heb je al eens een hartige versie geprobeerd met verschillende geroosterde groenten? Hemels, echt waar! De taart wordt afgewerkt met rucola en een frisse honing-citroendressing, walnoten en geitenkaas. Een vegetarische topper! Bekijk recept



Venkeltatin


VenkeltatinEen hartige versie met venkel en blauwe kaas, een erg verrassende lunch! Bekijk recept

Tarte tatin van witloof en ricotta met appel-pecannotensalade


Tarte tatin van witloof en ricotta met appel-pecannotensalade

Met deze taart vieren we de winter. In de hoofdrol: heerlijk Belgisch witloof en knapperig bladerdeeg. De salade met appel en nootjes maakt het helemaal af. Bestel deze topper deze week bij Foodbag.