Snijbonen kan je koken, stoven, stomen, wokken,... De mogelijkheden zijn legio! Ze zijn in seizoen van juli tot oktober, dus heerlijk om nú van te genieten. Ontdek 5 heerlijke recepten op 15gram.be.
Cordon bleu met snijbonen in tomatensaus en aardappelplakjes

Pure nostalgie op het bord met deze lekkere cordon bleu met snijboontjes in tomatensaus en krokant gebakken aardappelplakjes. Smakelijk! Zin in? Deze topper kan je deze week bij de 15gram Foodbox bestellen!
Kip met gebakken aardappelen, snijbonen en dragonmayonaise

Een degelijk bordje eten, waar jong en oud van zal smullen! Lekker sappige kipfilet met daarbij gebakken patatjes, snijboontjes én een verrassend lekkere dragonmayonaise. Simpele kost die smaakt, meer moet het toch niet zijn soms? Bekijk recept
Blinde vink met gebakken aardappelen, snijbonen en graanmosterdsaus

Heerlijk comforf food: blinde vinken met gebakken patatjes, snijboontjes in reepjes en een heerlijke graanmosterdsaus. Echte lekkere kost van bij ons. Grootmoeder zou het niet beter maken... Bekijk recept
Indonesische snijbonen met gehakt, pinda's en rijst

De Indonesische keuken staat garant voor lekkere kruidige en pittige gerechten met véél smaak. Vandaag maken we een groente van bij ons -snijbonen- klaar op Indonesische wijze. Verrassend lekker! Daarbij komt krokant gebakken varkensgehakt, crunchy pinda's en rijst. Laat het smaken! Bekijk recept
Stoemp van snijbonen met krokante spekreepjes en gebakken kabeljauwmoot

Jawel, snijbonen doen het ook heel goed in een stoemp! Stevige kost, en toch verrassend verfijnd, deze stoemp van snijbonen met krokante spekreepjes op een stokje en gebakken kabeljauwmoot. Bekijk recept