De herfst, kan jij daar ook zo van genieten? Prachtige kleuren, jezelf lekker induffelen, haardvuurtjes en natuurlijk... pompoen! En wat smaakt er nu beter na een lange wandeling door het bos dan een heerlijk bordje comfort food, mét pompoen?

1. Wortel-pompoensoep met korianderpesto


Wortel-pompoensoep met korianderpesto
Wortel en pompoen, een lekkere combinatie! We geven de soep een Midden-Oosters tintje met komijn en verse korianderpesto.

2. Pompoenstoofschotel met gehakt


Pompoenstoofschotel met gehaktEen eenvoudige maar toch verrassende stoofschotel, met kruidige gehaktballetjes erbij. Serveer met gebakken aardappelen erbij. Echt comfort food op een druilerige herfstdag.

3. Pompoenstoemp met worst


Pompoenstoemp met worstEen grote pompoen op overschot? Dan is dit een ideaal gerecht: oranje stoemp met worst. Voor een leuk effect, serveer in een uitgeholde pompoen.

4. Pompoenpizza met rucola


Pompoenpizza met rucolaWat dacht je van deze originele witte pizza met een bodem met zure room en knoflook, met daarbij butternut, salie, pompoenpitten en mozzarellabolletjes?

5. Gnocchi met pompoen en ricotta


Gnocchi met pompoen en ricottaGnocchi én pompoen? Puur comfort food! In een half uurtje zet je een heerlijk dampend bord zalige zachte gnocchi met gekarameliseerde butternut en een sausje op basis van ricotta op tafel.

Ontdek hier nog meer toppers met pompoen. 


Save

Save