Een verwarmende, stevige maaltijdsoep is ideaal voor deze barkoude winterdagen. Verwerk wat restjes van je favoriete groenten in een soep, voeg koolhydraten en vlees toe, en je hebt een volwaardige, gezonde maaltijd! Maak ineens een grote ketel: zo kan je de volgende dag genieten van een voedzame lunch, of vries je de rest in. 5 kommetjes geluk ter inspiratie!

1. Maaltijdsoep met tarwegranen en kalkoenballetjes


 Deze verrassende soep van tomaat, paprika en spinazie is heerlijk vullend en gezond. De tarwegranen geven een lekkere bite aan het gerecht.

Een verwarmende maaltijdsoep met tarwegranen en kalkoenballetjes

2. Maaltijdsoep met linzen en paprika’s


 Als je op zoek bent naar een stevige vegetarische maaltijd, dan is deze maaltijdsoep met rode linzen en paprika ideaal! Afgewerkt met heerlijke kruiden is dit een echt smaakbommetje.

Een stevige, vegetarische soep met linzen en paprika's

3. Maaltijdsoep met noedels


 Een gezonde vegetarische soep, met blokjes zijdezachte tofu en tal van knapperige groentjes. Erg voedzaam en goed voor de lijn!

Een gezonde soep met noedels en tofu

4. Goulashsoep


 Een stevigere maaltijdsoep dan deze goulash zal je niet snel vinden. Lekker vullend met rundsstoofvlees en paprika, afgewerkt met een lepeltje zure room.

Een heerlijke goulashsoep

5. Maaltijdsoep met kippenworst en gnocchi


Met deze lekkere maaltijdsoep met kippenworst en gnocchi kan je wel even voort. Makkelijk te maken, budgetvriendelijk en zalig winters.

Een verwarmende maaltijdsoep met kippenworst en gnocchi