Cocktails worden meer geassocieerd met een strand met wuivende palmen, maar je wilt toch iets feestelijker serveren dan enkel een glaasje bubbels? Hoera voor champagnecocktails! Echte eyecatchers, licht en heerlijk feestelijk, wat wil je nog meer? Onze protip: varieer met bubbels en gebruik ook eens Prosecco, Cava of Crémant!

1. Champagne punch


Champagne punch

Deze champagne punch serveer je in een grote kom (punch bowl) en kunnen je gasten dan naar believen opscheppen in mooie coupes. Erg feestelijk!

2. Mojito fizz


Mojito fizz

De mojito is al een echte klassieker onder de cocktails geworden. Je kan er ook echt een feestelijke versie van maken, door champagne te gebruiken in plaats van spuitwater.

3. Kirr royal met braambessen en tijm


Kirr royal met braambessen en tijm

Een feestelijk drankje, deze kirr royal met een siroop die je zelf maakt van braambessen en tijm, met daarbij heerlijk frisse bubbels van champagne.

 4. Mango bellini


Mango bellini

Mango bellini is het exotische zusje van de klassieke bellini met perziken. Een heerlijk lichte cocktail die het goed doet aan elke feesttafel!

5. Veenbessen spritz


Veenbessen spritz

Deze veenbessen spritz maak je normaal gezien met prosecco, maar als het wat feestelijker mag zijn, kan het natuurlijk ook met champagne.

Een sprankelend, zalig maar ook veilig Nieuwjaar gewenst!


Save