De meningen zijn misschien verdeeld, maar er is toch een algemene teneur dat 2016 een zwaar jaar was. Dat doet dromen van een mooier, zonniger en lekkerder 2017. En hoe kan je dat jaar dan beter inzetten dan met een lekker glaasje champagne. Of nog beter: met zalige champagnecocktails. 2017 verdient het!

1. Champagne punch

Champagne punch

Deze champagne punch serveer je in een grote kom (punch bowl) en kunnen je gasten dan naar believen opscheppen in mooie coupes. Erg feestelijk!

2. Mojito fizz

Mojito fizz

De mojito is al een echte klassieker onder de cocktails geworden. Je kan er ook echt een feestelijke versie van maken, door champagne te gebruiken in plaats van spuitwater.

3. Kirr royal met braambessen en tijm

Kirr royal met braambessen en tijm

Een feestelijk drankje, deze kirr royal met een siroop die je zelf maakt van braambessen en tijm, met daarbij heerlijk frisse bubbels van champagne.

 4. Mango bellini

Mango bellini

Mango bellini is het exotische zusje van de klassieke bellini met perziken. Een heerlijk lichte cocktail die het goed doet aan elke feesttafel!

5. Veenbessen spritz

Veenbessen spritz

Deze veenbessen spritz maak je normaal gezien met prosecco, maar als het wat feestelijker mag zijn, kan het natuurlijk ook met champagne.

Een sprankelend, zalig maar ook veilig Nieuwjaar gewenst!

Save