De laatste rechte lijn naar die heerlijke feestdagen! Er wordt wat afgepland als het aankomt op kerstetentjes en nieuwjaarsrecepties. Maar bij al dat lekker eten horen ook drankjes! Niets mis met een lekkere (schuim)wijn te schenken, maar af en toe mag het ook wat specialer, toch? Wij maakten en smaakten 4 heerlijke hartverwarmdende kerstcocktails, die het uitzonderlijk goed zullen doen aan de feesttafel!

Kerst punch


Kerst punch

Kerstmis in een glas met deze heerlijke verrassende kerst punch. Fris, zoet en met de heerlijke smaken van Kerst. Deze punch kan je serveren bij het aperitief maar ook bij bijvoorbeeld kalkoen. Vries stukjes fruit (of bloemetjes) mee in met de ijsblokjes voor een extra feestelijk effect. Een echte kerstcocktail!

Kerst glühwein


Kerst glühwein

Glühwein hoort bij Kerstmis, zoals champagne bij Nieuwjaar! Deze versie is heerlijk gekruid en zal je huis helemaal naar Kerstmis doen ruiken. Je waant je zo op een echte kerstmarkt!

Hartverwarmende rum-cocktail


Hartverwarmende rum-cocktail

Deze kerstcocktail is op z'n minst uniek te noemen. Bij ons minder gekend, maar warme rum in combinatie met gesmolten boter is hemels! Hier krijg je het meteen heel warm van vanbinnen. Lekker bij het dessert of na een lange winterse wandeling.

Warme kerstmocktail


Warme kerstmocktail

En we laten wie liever geen alcohol drinkt of de BOBs (letterlijk!) niet in de kou staan, want ook zonder likeur kan je een heerlijk hartverwarmend drankje maken! Schol en geniet van deze heerlijke kerstcocktails!