Een mooie Valentijnsdag gewenst! Een leuke dag om iemand speciaal te verwennen. En om het met een cliché te zeggen: liefde gaat door de maag. Dus hoe kan je beter je liefde laten zien, dan een heerlijk Valentijnsmenu te maken? We stelden 3 menu's op: vlees, vis of veggie. Maar uiteraard kan je ook een mix 'n match doen met de verschillende gerechten. Jij kent je geliefde tenslotte het beste! 

Valentijnsmenu met vlees

Rundstartaar

Rundstartaar
Voor een echte rundstartaar meng je americain natuur met fijne sjalotjes, augurken, kappertjes en smaakmakers zoals mosterd en tabasco. Sensueel en verleidelijk! Bekijk recept

Rosbief met hasselbackaardappelen en champignonroomsaus

Rosbief met hasselbackaardappelen en champignonroomsaus
Hmm, heerlijk comfort food om je aan op te warmen: lekker sappige rosbief met originele Zweedse hasselback aardappeltjes, een romige champignonsaus en rucola voor een fris, peperig contrast. Tip: dit gerecht kan je ook deze week bestellen bij de 15gran Foodbox!

Truffels

Truffels
Chocoladetruffels zijn helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken, en je kan zelf voor een afwerking kiezen, zoals chocoladeschilfers, cacao of kokos. Voor de hete truffel in jouw leven ;-).  Bekijk recept

Valentijnsmenu met vis

Gegratineerde oesters

Gegratineerde oesters
Tover klassieke oesters om in een verleidelijk voorgerecht door ze te gratineren onder de grill. Het perfecte afrodisiacum! Bekijk recept

Scampi diabolique met linguine

Scampi diabolique met linguine
Scampi diabolique zijn gebakken scampi's in een heerlijke pittige tomatensaus. Overheerlijk bij een lekker bordje pasta, zoals linguine. Een echte restaurantklassieker, die jij ook gemakkelijk snel thuis kan maken en dus ook mee kan imponeren! Bekijk recept

Panna cotta met rode vruchten

Panna cotta met rode vruchten
Panna cotta is een Italiaanse dessertklassieker en betekent letterlijk ‘gekookte room’. Het is makkelijk op voorhand klaar te maken en is heerlijk met bosvruchten. Een echt Valentijnsdessert! Bekijk recept

Veggie Valentijnsmenu

Pompoensoep met venkel en appel

Pompoensoep met venkel en appel
Venkel en appel zijn een verrassende frisse combinatie met pompoen in deze soep. Extra mooi dankzij de toppings Bekijk recept

Penne all'arrabiata met aubergine en courgette

Penne all'arrabiata met aubergine en courgette
Penne all'arrabiata is één van de klassieke Italiaanse pasta's, met een pittige tomatensaus. Wij zijn echt fan van deze saus, maar soms mogen er al eens wat meer groenten bij. We geven de klassieker een upgrade met courgette en aubergine, 2 Zuiderse groenten die het prima doen in een tomatensaus. Proef het vooral zelf! Bekijk recept

Millefeuille met aardbeien

Millefeuille met aardbeien
Een heerlijke dessertklassieker die je zelf kan maken: millefeuille van bladerdeeg en vanillecrème met frisse aardbeien erbij. Délicieux! Bekijk recept