Valentijn is in zicht, en dit jaar wordt het een wel heel bijzondere editie. Je zal dit jaar de liefde 'in je kot' moeten vieren. En om het met een cliché te zeggen: liefde gaat door de maag. Dus hoe kan je beter je liefde laten zien, dan een heerlijk Valentijnsmenu te maken? We stelden 3 menu's op: vlees, vis of veggie. Maar uiteraard kan je ook een mix 'n match doen met de verschillende gerechten. Jij kent je geliefde tenslotte het beste! 

Valentijnsmenu met vlees




Rundstartaar


Rundstartaar
Voor een echte rundstartaar meng je americain natuur met fijne sjalotjes, augurken, kappertjes en smaakmakers zoals mosterd en tabasco. Sensueel en verleidelijk! Bekijk recept

Rosbief met hasselbackaardappelen en champignonroomsaus


Rosbief met hasselbackaardappelen en champignonroomsaus
Hmm, heerlijk comfort food om je aan op te warmen: lekker sappige rosbief met originele Zweedse hasselback aardappeltjes, een romige champignonsaus en rucola voor een fris, peperig contrast.

Truffels


Truffels
Chocoladetruffels zijn helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken, en je kan zelf voor een afwerking kiezen, zoals chocoladeschilfers, cacao of kokos. Een heerlijk dessert om je romantische avond compleet te maken.  Bekijk recept



Valentijnsmenu met vis


Gegratineerde oesters


Gegratineerde oesters
Tover klassieke oesters om in een verleidelijk voorgerecht door ze te gratineren onder de grill. Het perfecte afrodisiacum! Bekijk recept


Scampi diabolique met linguine


Scampi diabolique met linguine
Scampi diabolique zijn gebakken scampi's in een heerlijke pittige tomatensaus. Overheerlijk bij een lekker bordje pasta, zoals linguine. Een echte restaurantklassieker, die jij ook gemakkelijk snel thuis kan maken en dus ook mee kan imponeren! Bekijk recept

Panna cotta met rode vruchten


Panna cotta met rode vruchten
Panna cotta is een Italiaanse dessertklassieker en betekent letterlijk ‘gekookte room’. Het is makkelijk op voorhand klaar te maken en is heerlijk met bosvruchten. Een echt Valentijnsdessert! Bekijk recept

Veggie Valentijnsmenu





Pompoensoep met venkel en appel


Pompoensoep met venkel en appel
Venkel en appel zijn een verrassende frisse combinatie met pompoen in deze soep. Extra mooi dankzij de toppings Bekijk recept




Penne all'arrabiata met aubergine en courgette


Penne all'arrabiata met aubergine en courgette
Penne all'arrabiata is één van de klassieke Italiaanse pasta's, met een pittige tomatensaus. Wij zijn echt fan van deze saus, maar soms mogen er al eens wat meer groenten bij. We geven de klassieker een upgrade met courgette en aubergine, 2 Zuiderse groenten die het prima doen in een tomatensaus. Proef het vooral zelf! Bekijk recept




Millefeuille met aardbeien


Millefeuille met aardbeien
Een heerlijke dessertklassieker die je zelf kan maken: millefeuille van bladerdeeg en vanillecrème met frisse aardbeien erbij. Délicieux! Bekijk recept