Komkommer met roze peper pekelen
Ingrediënten (1 grote bokaal)
- 5 kleine Japanse komkommers of 2 grote komkommers
- 40 g suiker
- 240 ml appelazijn
- 3 tl mirin
- 1 tl roze peperkorrels
Ontdek het recept voor komkommer met roze peper te pekelen hier.
Gepekelde radijsjes met pit
Ingrediënten (voor 1 middelgrote bokaal)
- 1 bussel radijsjes
- 180 ml witte wijnazijn of appelazijn
- 180 ml water
- 3 tl honing
- 2 tl zout (zonder jodium)
- ½ à 1 tl chilivlokken
- ½ tl mosterdzaadjes
Bekijk het recept voor radijsjes te pekelen hier.
Gepekelde rode ui
Ingrediënten (voor 1 middelgrote bokaal)
- 2 rode uien
- 180 ml appelazijn
- 2 tl suiker
- 2 zout (zonder jodium)
Ontdek het recept voor gepekelde rode ui hier.