Veel mensen houden van een lekker stukje vis, maar voor sommigen is het toch ook een drempel om te eten, en dan zeker voor de kleinsten. Dan kan het helpen om de visfilets te paneren! Door ze een krokant korstje te geven, happen de stukjes vis gemakkelijk weg, worden ze heerlijk krokant en behouden ze hun sappigheid. Je kan vis of zeevruchten paneren met paneermeel of panko, maar je kan ook stoofpotjes van vis een heerlijk krokant dakje van bladerdeeg geven, verrassend lekker! 

Hierbij 10 van onze favoriete recepten met vis met een korstje. Smakelijk!


Fish & chips met erwtenpuree


Fish & chips met erwtenpuree
Een echte Britse klassieker, fish & chips! Daar wordt er ook vaak erwtenpuree bij geserveerd, dus we gaan voor de authentieke versie. Tartaarsaus mag natuurlijk ook niet ontbreken. Enjoy your meal! Bekijk recept



Crispy fishburger met kappertjesmayonaise en aardappelwedges


Crispy fishburger met kappertjesmayonaise en aardappelwedges
Heerlijke koolvis in een crispy jasje en een overheerlijk tartaar-achtig sausje met kappertjes. De krokant gebakken aardappelwedges maken het feestje compleet. Bekijk recept



Gebakken vis met tartaar en aardappelwedges


Gebakken vis met tartaar en aardappelwedges
Koolvis is een stevige vissoort en perfect om heerlijk krokante visfilets mee te maken. Dit is onze gezondere versie van de Britse topper 'fish & chips'. Zin in? Deze topper kan je deze week bij de 15gram Foodbox bestellen!



Parmentier van vis


Parmentier van vis
Een heerlijke variatie op de Franse klassieker hachis parmentier, met een stukje witte vis in plaats van gehakt. Minstens even lekker en smaakvol! Bekijk recept



Vispannetje met bladerdeeg


Vispannetje met bladerdeeg
Maak eens een heerlijk vispannetje. Het krokante bladerdeegdakje is een heerlijke surplus! Bekijk recept



Viskroketjes met kappertjes


Viskroketjes met kappertjes
Dit Spaanse hapje is de moeite eens te maken. De kroketjes met verse vis en kappertjes brengen je in Zuiderse sferen en zijn perfect voor een zomerse apero. Bekijk recept



Zelfgemaakte fishsticks met spinaziepuree en tartaarsaus


Zelfgemaakte fishsticks met spinaziepuree en tartaarsaus
Welk kind is er nu niet verzot op fishsticks? Het is de ideale manier om ze vis te leren eten. En de lekkerste en gezondste fishsticks die maak je zelf! Bekijk recept



Krokante visfilets met krieltjes, prei, courgette en mayonaisedressing


Krokante visfilets met krieltjes, prei, courgette en mayonaisedressing
Dit zijn fishsticks in een volwassen versie! Heerlijk krokant gepaneerde stukken koolvisfilet met daarbij een salade van krielaardappelen, gestoofde prei, courgette en een frisse mayonaisedressing. Een verrassende combinatie waar jong en oud van zal smullen, beloofd! Bekijk recept



Scampi in bladerdeeg


Scampi in bladerdeeg
Wie is er niet gek op scampi? Presenteer ze in een krokant bladerdeegjasje, en je hebt een perfect hapje voor elke feestelijke gelegenheid! Bekijk recept



Scampi's in een krokant jasje met chilimayonaise


Scampi's in een krokant jasje met chilimayonaise
Wie houdt er niet van scampi's? Een overheerlijk hapje in een krokant jasje en een pittig sausje! Serveer ze op een stokje bij een feestelijke gelegenheid. Bekijk recept