Noedelsalade met mango, edamame en pindadressing

Foodbagchef Sofie: "Deze lauwwarme noedelsalade is de ideale lichte maaltijd of lunch. De mango maakt 'm extra fris en de edamameboontjes zorgen voor eiwitten en een crunch. Geserveerd met mijn favoriete dressing: pinda. Yum!" Bestel deze topper deze week bij Foodbag!
Ramen met shiitake en tofu

Ramen is een Japanse noedelsoep met miso. Ideaal als lunch. Hier in een vegetarische versie met shiitake, een zachtgekookt eitjes en tofu. Heerlijk! Bekijk recept
Vegetarische bami met satésaus

Bami zijn de typische Indonesische gebakken noedels. Heerlijk met lekker veel wokgroentjes erbij, krokante pindanootjes en een niet te versmaden zelfgemaakte satésaus. Een supersnelle Oosterse klassieker die iedereen eens zelf thuis moet klaargemaakt hebben... Bekijk recept
Groentencurry met granaatappelraita

In dit gerecht gaan aardappelen, venkel, sjalot en aubergine allemaal samen in een stoofpot, op smaak gebracht met garam masala. Een heerlijke Indische curry. Bekijk recept
Veggie tikka masala met zoete aardappel

Voor wie houdt van Indische smaken en een lekkere vegetarische maaltijd wil eten, is deze veggie tikka masala met zoete aardappel een ware aanrader! Mild, kruidig, romig en overheerlijk! Afgewerkt met crunchy cashewnoten en pitabroodjes om in deze verrassende curry te soppen. Smakelijk! Bekijk recept
Thaise gebakken rijst met spiegelei

Een tripje naar Thailand met deze heerlijke gebakken rijst! Met lekker veel groentjes en een spiegelei erbij is dit een vegetarisch toppertje! Bekijk recept
Aziatische quinoabowl met teriyaki broccoli en spiegelei

Zin in een gezond en Aziatisch getint gerecht? Wij hebben een leuke suggestie voor jou. Een hippe quinoa bowl met gewokte broccoli en lente-ui met een teriyakisausje. Daarbij komt een gebakken spiegeleitje, chilipeper voor wat pit en geroosterde uitjes voor de crunch. Een heerlijke bowl gezond comfort food! Bekijk recept
Aubergine tandoori dahl met pitabroodjes

Dahl is een linzencurry uit Indië. We brengen dit vegetarisch stoofpotje heerlijk op smaak met tandoori gekruide blokjes aubergine. Een unieke smaaksensatie. Daarbij komt een fris yoghurtsausje en krokante pitabroodjes. Smakelijk! Bekijk recept
Veggie biryani

Biryani is een rijstgerecht uit de Indiase keuken. Heerlijk kruidig en makkelijk om te maken. De yoghurt geeft een mooi contrast aan deze pittige schotel. Heerlijk met een half zacht gekookt eitje en geroosterde amandelschilfers erbij! Bekijk recept
Indische quinoabowl met geroosterde zoete aardappel

Zin in een gezonde en toch kruidige maaltijd? Wat denk je van deze originele Indisch geïnspireerde quinoabowls? Geroosterde zoete aardappel met Indische specerijen, frisse yoghurtsaus met komkommer en crunchy amandelen. Lekker gezond genieten! Bekijk recept